Vizitator gomorracamorra Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 va salut , am si eu o intrebare stie careva cu ce model de amplificator se potriveste fostex 206en? ms Link spre comentariu
VTP Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 In principiu poti utiliza orice amplificator. Conteaza calitatea lui.Pentru auditii de calitate se preteaza un amplificator cu tuburi, SE sau PP cu putere de min.10W/canal, dar poti utiliza si unul cu putere mai mica, deoarece difuzorul 206 are SPL ridicat.Din cele solid state, Luxman, Rotel, Audiolab, Musical Fidelity, iar din cele "comune" Pioneer, Yamaha Sony, Kenwood. La grupa mare Accuphase!Atentie cu puterea relativ mica a Fostexului! In rest, alegerea e bine sa fie facuta pe baza de auditie, si nu cu jazz sau abureli ale vanzatorului "sculei"! Link spre comentariu
Vizitator gomorracamorra Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 va multumesc pentru sfaturi , am sa incerc sa ascult un accupahse 206 al userului TOADER de pe acest forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum