maremaestro Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Caut documentatie pentru :-modul Amplificator Y tip BP 4641-modul Baza de timp tip BP 4646apartinand osciloscopului TESLA BM 464 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Va salut ! Verificati si dvs daca se potriveste schema de la osciloscopului TESLA BM 463,schema o gasiti aici : viewtopic.php?f=17&t=80735.Succes ! Link spre comentariu
maremaestro Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Multumesc, dar nu se potriveste.463 are si tuburi, 464 are numai semiconductorisi din pacate si vreo 4 diode tunel din care eu am una lipsa... Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Service manual se poate lua aici,click pe Get Manual in partea de jos a paginii: http://elektrotanya.com/tesla_bm464_oszcilloszkop.rar/download.html La mine am dat repararea arhivei ,zicea ca un fisier jpg este corupt! Link spre comentariu
maremaestro Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Multumesc si pentru acest raspuns...Dar...Manualul service mentionat mai sus nu contine tocmai ce caut eu.Contine doar sursa de alimentare, amplificatorul X, amplificatorul Ysi calibratorul.Doar face referire la modulele amplificator Y si baza de timp careau manuale de service proprii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum