Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat ptr cumparare/construire amplificator pe tuburi

Vizitator mcmihai003

Postări Recomandate

Vizitator mcmihai003

Salut!Caut un amplificator pe tuburi, stereo, fabricat dupa 1980, cu o putere de aprox 50W X 2.Nu stiu care este piata in acest domeniu in RO, la ce performante sa ma astept si la ce preturi.Din ca am gasit pe Google, in RO se vind amplificatoare ptr chitara, si un amplif este german - Capri.Daca aveti idei, sugestii sau sunt persoane care si-au construit asa ceva (din kituri sau cautat piese/asamblat) va rog sa-mi spuneti cum as putea face.Va multumesc !mcmihai003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan69

3

• Flor

1

• 1 an mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator oake2006

mcmihai 003Prietenul meu Sorin tocmai a vindut un amp. cu 2*4 EL34 la 70 W saptamina trecuta cu un design si sunet deosebit la un pret extrem de convenabil, posesorul fiind foarte multumit dupa cum i-a confirmat chiar ieri. Daca ai un e-mail pot sa-ti trimit poza.Daca esti interesat da-mi un pm

Link spre comentariu

mcmihai 003Prietenul meu Sorin tocmai a vindut un amp. cu 2*4 EL34 la 70 W saptamina trecuta cu un design si sunet deosebit la un pret extrem de convenabil, posesorul fiind foarte multumit dupa cum i-a confirmat chiar ieri. Daca ai un e-mail pot sa-ti trimit poza.Daca esti interesat da-mi un pm

Am ascultat si eu scula. Intradevar o realizare de exceptie. Pacat ca am ajuns prea tarziu,era promis si nu e frumos sa te bagi peste chiar daca ai banii in buzunar si te mananca palmele. Acum am un Dynavox 2x40W la 500 euro daca vrei. E bine cotat in Germania de unde l-am si adus nou nout, inca nu e rodat complet. La 40 W iti scoti parchetul de pe podea.
Link spre comentariu
Vizitator oake2006

bogdan69Dupa cum spunea Mintuitorul " cei de pe urma vor fi cei dintii "Acum Sorin o sa inceapa un set de 3~4 lampi, doua din ele fiind deja comandate ( aviz amatorilor ), cu un sunet, dupa toate testele, mai bun.Daca e cineva amator sa-mi dea un pm.

Link spre comentariu

Stau in expectativa, momentan, deoarece Dynavoxul nu era pentru mine, l-am adus pt cineva care, din motive obiective, e in imposibilitatea de al mai lua.Apoi am fost si sunt in discutii cu cineva de la Craiova caruia i-am comandat asa ceva si nu vreau sa-l las cu ochii in soare. Doar daca va intarzia foarte mult voi renunta la el. Dynavox-ul este super dar asa cum i-am zis si domnului Sorin eu am "pasarica" sa am un amplificator facut in Romania. Astept un raspuns de la Dl Sorin pentru un preu cu corectie RIAA pentru doza MM. Daca se vinde "neamtul" si Craiova intarzie mult comand sigur un "monstrulet" la Dl Sorin Chiar daca pretul va fi mai mare decat Dynavoxul meu. Ce am ascultat la el e la nivelul sculelor de mii de euro chiar si in America unde sunt cele mai ieftine.

Link spre comentariu
Vizitator oake2006

Eu as merge cu ideea mai departe ....bogdan 69.........si anume corctia pt doza sa fie in lampa, sper sa nu fie probleme de izolare, chiar am sa vorbesc cu Sorin diseara pe tema asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări