Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lanterna made in china cu alimentare 220 V

Vizitator marianmihai1

Postări Recomandate

Vizitator marianmihai1

va sal am prin casa o lanterna din aia made in china :jytuiyu cu busola si care se incarca la 220v .Problema e ca am niste fire dezlipite si nu stiu unde vin :nas: Mai imi fac si eu de lucru :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian2009

5

• The Stressmaker

3

• Mesterul

2

• Th3_uN1Qu3

2

Vizitator marianmihai1

nu am cu ce sa ii fac o poza dar este acea lanterna care are si busola si un led langa ea :nas: Are stecher care se pliaza :da si se incarca la 220 v este acea baterie de talcioc

Link spre comentariu

nu am cu ce sa ii fac o poza dar este acea lanterna care are si busola si un led langa ea :nas: Are stecher care se pliaza :da si se incarca la 220 v este acea baterie de talcioc

Ei vezi ca se poate?Acum totul e clar :rade:
Link spre comentariu

Arunca o privire aici viewtopic.php?f=209&t=50114 unde este o discutie asemanatoare. La lanternele noi cu 3 led-uri, acestea sunt legate in paralel si apoi inseriate cu o rezistenta de aproximativ 40 ohm. La cele cu led lateral pune in locul rezistentei, daca este arsa, o valoare in jurul la 80 - 100 ohm.

Link spre comentariu

am avut si io cred ca 5 dastea sunt fooooaaaarte proaste! la magazin la mn o dasta costa 6 lei :ras: ai grija sa nu scoti lamele alea ca se baga cam greu inapoi Iar lipiturile sunt proaste rau le misti un pic si se rup

Link spre comentariu

Eu cred ca nu e din aia cu leduri ci cu bec. De la stecherul de 220v te duci la un condensator nepolarizat, paralel cu o rezistenta de vreo 560k, apoi se intra intr-o punte de 4 diode si se iese printr-o rezistenta mica la acumulator. de acolo se trece prin intrerupator si se ajunge la bec. Am dreptate ?

Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1

da exact dar firele sunt vraiste dezlipite toate si niste fire de proasta calitate .Daca ma poti ajuta cu o schema cam cum ar trebui sa fie lipite sunt vreo 7-8 fire aici :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări