Vizitator Fulguson Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 sunt in spania si am gasit un mobil nokia 2610.momentan este restrictionat pe orange si as vrea sa-l decodez cu un cod de deblocare dar nu pot sa reusesc sa instalez nici un program free de generator de coduri pentru nokia v-as fi recunoscator daca ati introduce imei-ul de mai sus si mi-ati comunica codul #PW+..... pe care nu-l stiu ( am incercat cateva variante on-line dar fara succes ) cu speranta ca o sa-mi scrieti codul de care am nevoie ( va multumesc anticipat ) Link spre comentariu
E_manuel Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Eu zic sa stai cuminte cat esti in Spania, nu decoda si folosi acel telefon acolo Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 @Fulguson 1. M-ai sus ...nu exista nici un imei, dar nu conteaza. 2. 2610 este dct4+ si nu se poate genera coduri pentru el,cel putin nu free 3. Se poate face free dar necesita o interfata si un cablu special 4. M-ai departe intelegi tu... @E_manuel Nu speria omul...telefonul la gasit nu la furat. Nu i se poate intampla nimic(lui ca persoana). Imei-ul telefonului poate fi trecut in Blacklist si nu mai poate fi utilizat pe nici o retea(din Spania)...asta in cel mai rau caz, dar tinan-d cont de valoarea aparatului.... ma indoiesc ca s-ar deranja cineva. O ZI BUNA. Link spre comentariu
Vizitator Fulguson Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 sunt f multumit de raspunsuri desi nu credeam ca o sa-mi raspunda careva .deci ion concluzie o sa merg la un roman de aici care are pravalie de deblocari si o sa-i dau 10 euro sa-mi deblokeze acel 2610 .urmatoarea problema este ca mai am cateva tel nokia dintre care unul care-mi place f mult este Antik si de demult Nokia 2610 e. nu are display color camera etc. dar inainte avea un semnal beton de la o vreme nu mai sta asa de bine cu semnalul acum are sensibilitate mult mai mica decat un nokia 1680c-2 pe care-l folosesc cu succes . am incercat sa-i curat contactele de pe placa de baza dar fara succes ( sa fie oare din cauza ca l-am dus la deblocat ? ) daca are careva vre-o ideie sa-mi scrie . oricum...... Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator Fulguson Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 antikul Nokia este 6210 e mai sus m-am incurcat ( deh obosela de dupa serviciu ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum