Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

deblocare nokia 2610

Vizitator Fulguson

Postări Recomandate

Vizitator Fulguson

sunt in spania si am gasit un mobil nokia 2610.momentan este restrictionat pe orange si as vrea sa-l decodez cu un cod de deblocare dar nu pot sa reusesc sa instalez nici un program free de generator de coduri pentru nokia v-as fi recunoscator daca ati introduce imei-ul de mai sus si mi-ati comunica codul #PW+..... pe care nu-l stiu ( am incercat cateva variante on-line dar fara succes ) cu speranta ca o sa-mi scrieti codul de care am nevoie ( va multumesc anticipat )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

@Fulguson

1. M-ai sus ...nu exista nici un imei, dar nu conteaza.

2. 2610 este dct4+ si nu se poate genera coduri pentru el,cel putin nu free

3. Se poate face free dar necesita o interfata si un cablu special

4. M-ai departe intelegi tu...

@E_manuel

Nu speria omul...telefonul la gasit nu la furat. Nu i se poate intampla nimic(lui ca persoana). Imei-ul telefonului poate fi trecut in Blacklist si nu mai poate fi utilizat pe nici o retea(din Spania)...asta in cel mai rau caz, dar tinan-d cont de valoarea aparatului.... ma indoiesc ca s-ar deranja cineva.

O ZI BUNA.

Link spre comentariu
Vizitator Fulguson

sunt f multumit de raspunsuri desi nu credeam ca o sa-mi raspunda careva .deci ion concluzie o sa merg la un roman de aici care are pravalie de deblocari si o sa-i dau 10 euro sa-mi deblokeze acel 2610 .urmatoarea problema este ca mai am cateva tel nokia dintre care unul care-mi place f mult este Antik si de demult Nokia 2610 e. nu are display color camera etc. dar inainte avea un semnal beton de la o vreme nu mai sta asa de bine cu semnalul acum are sensibilitate mult mai mica decat un nokia 1680c-2 pe care-l folosesc cu succes . am incercat sa-i curat contactele de pe placa de baza dar fara succes ( sa fie oare din cauza ca l-am dus la deblocat ? ) daca are careva vre-o ideie sa-mi scrie . oricum...... Multumesc anticipat !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări