Vizitator celcetebate Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Buna ziua.Chiar nu mai stiu pe unde sa caut si unde sa gasesc vre-o schema electrica pt o inchidere centralizata de Peugeot 407 sw.Nu am telecomanda de la masina (deocamdata)dar nu stiu daca asta ar fi problema,si la inchiderea cu cheia se inchid usile din fata,se pliaza oglinzile se inchide portbagajul dar usile din spate(stanga si dreapta)nu se inchid.Am schimbat actuatoarele cu alte doua de second hand si tot degeaba.Nu stiu cum pot verifica acele actuatoare ca ar fi culmea sa fie si astea arse.Nici firele care vin la usa nu stiu cum le pot verifica pt ca vin 6 fire si toate sunt de aceiasi culoare(gri).Ma poate indruma cineva?Mersi Link spre comentariu
Big Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 pai e foarte simplu, pe firele care intra in actuator masurati sa vedeti ce tensiune aveti in timpul actionarii inchiderii centralizate. in mod normal si corect rr trebuii sa fie o tensiune de 11-13 volti, daca aveti aceasta tensiune si actuatorul nu se misca inseamna ca este defect, daca nu aveti tensiune trebuie sa mergeti mai departe, spre mufa sau chiar la mufa unde contactele ar putea fi imperfecte. daca totusi nu gasiti defectul puteti lua +/- forta direct de la actuatoarele fata si alimentate cele din spate, daca firele sunt ok le puteti folosi chiar pe cele originale ale masinii. succes.ps. daca nu aveti un aparat de masura puteti folosi cu succes un bec clasic de pozitie de 5w legand cele 2 fire direct la bec care la acctionarea inchiderii ar trebuii sa se aprinda. Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Ia un actuator din cele schimbate si desfa-l, vezi ca 2 fire ar trebui sa mearga la motoras, si 2 la niste contacte. In functie de ce gasesti in actuator vezi pe ce fire ar trebui sa ai tensiune la inchidere si deschidere. Daca nu ai tensiune posibil vreun releu de pe modulul de inchidere, Daca are 1 releu pentru fata si unul pentru spate.Verifica si mufele de la balamele la usile spate, sa nu fie oxidate. Link spre comentariu
Big Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 ca sa ajunga la releu e mai greu, peugeot 407 are o interfata care controleaza inchiderea si luminile de plafoniera, arata ca un mic calculator si mai bine sa nu umble prin interfata, plus ca daca sunt actuatoarele de spate(usa spate) au doar 2 fire( doar cele din fata pot comanda restul actuatoarelor). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum