alex mm Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 La rugamintea , unui prieten ,am realizat un etaj ,de iesire cu JFET si MOSFET ,in varianta dubla (stereo) destinat unui CD player. Alimentat la +12V si cu o pereche de casti Sennheiser HD555 de 50 ohmi nu e mare lucru , dar la +24 V alimentare îşi dă drumul cu adevărat . Semnalul l-am luat de la ieşirea unui MP4 player . Basul nu e strălucit , dar l-am corectat un pic modificand codensatorul de la intrare la valoarea de 2,2 uF/63V . Hai ca o poza e cat 1000 de cuvinte .[attachment=4]IMG_4065.jpg[/attachment][attachment=3]IMG_4066.jpg[/attachment][attachment=2]IMG_4067.jpg[/attachment][attachment=1]IMG_4068.jpg[/attachment][attachment=0]IMG_4069.jpg[/attachment] Numai bine Alex. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 La rugamintea , unui prieten ,am realizat un etaj ,de iesire cu JFET si MOSFET ,in varianta dubla (stereo) destinat unui CD player [...]montajul este realizat ingrijitla ce ajuta??daca e lampizator unde este lampa?? Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Omu vrea o iesire de casti la CD player si a ales schema asta , ce sa-i fac prietenii stiu de ce , eu nu , iar lampa e numai pt. mine aici [attachment=0]LAMPIZATOR.pdf[/attachment] urmeaza ...... Multumesc de aprecieri viobio Link spre comentariu
nicoalex Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Omu vrea o iesire de casti la CD player si a ales schema asta , ce sa-i fac prietenii stiu de ce , eu nu , iar lampa e numai pt. mine aici [attachment=0]LAMPIZATOR.pdf[/attachment] urmeaza ...... Multumesc de aprecieri viobio Da-ne si noua mai multe detalii ,eventual schema electronica pentru varianta cu lampa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum