Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampizator cu JFET-MOSFET

alex mm

Postări Recomandate

La rugamintea , unui prieten ,am realizat un etaj ,de iesire cu JFET si MOSFET ,in varianta dubla (stereo) destinat unui CD player. Alimentat la +12V si cu o pereche de casti Sennheiser HD555 de 50 ohmi nu e mare lucru :jytuiyu , dar la +24 V alimentare îşi dă drumul cu adevărat . :da Semnalul l-am luat de la ieşirea unui MP4 player . Basul nu e strălucit , dar l-am corectat un pic modificand codensatorul de la intrare la valoarea de 2,2 uF/63V . Hai ca o poza e cat 1000 de cuvinte .[attachment=4]IMG_4065.jpg[/attachment][attachment=3]IMG_4066.jpg[/attachment][attachment=2]IMG_4067.jpg[/attachment][attachment=1]IMG_4068.jpg[/attachment][attachment=0]IMG_4069.jpg[/attachment] Numai bine Alex.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

2

• nicoalex

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

La rugamintea , unui prieten ,am realizat un etaj ,de iesire cu JFET si MOSFET ,in varianta dubla (stereo) destinat unui CD player [...]

montajul este realizat ingrijitla ce ajuta??daca e lampizator unde este lampa??
Link spre comentariu

Omu vrea o iesire de casti la CD player si a ales schema asta , ce sa-i fac :da prietenii stiu de ce , eu nu :nebunrau: , iar lampa e numai pt. mine aici :freaza:[attachment=0]LAMPIZATOR.pdf[/attachment]

urmeaza ...... Multumesc de aprecieri viobio

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Omu vrea o iesire de casti la CD player si a ales schema asta , ce sa-i fac :da prietenii stiu de ce , eu nu :nebunrau: , iar lampa e numai pt. mine aici :freaza:[attachment=0]LAMPIZATOR.pdf[/attachment]

urmeaza ...... Multumesc de aprecieri viobio

Da-ne si noua mai multe detalii ,eventual schema electronica pentru varianta cu lampa
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări