Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda sanyo

Vizitator ambrinoc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vivio

2

• tv1

1

Top autori în acest subiect

Chiar azi mi-am cumparat pt un Akai o telecomanda universala cu 20lei.Am introdus cateva coduri pana l-am gasit pe cel bun si merge acceptabil. Daca vreau sa intru in meniul televizorului sunt unele neintelegeri, insa cum o fac foarte rar ma pot deplasa pana la el.

Link spre comentariu

Buna searava rog sa-mi spuneti ce telecomanda merge pe tv SANYO CE21AT2-E?Multumesc!

COM3742;GBS IR373;Pilot P3008;originala Sanyo JXMRB;JXMFE;JXPLA etc.

Chiar azi mi-am cumparat pt un Akai o telecomanda universala cu 20lei.Am introdus cateva coduri pana l-am gasit pe cel bun si merge acceptabil. Daca vreau sa intru in meniul televizorului sunt unele neintelegeri, insa cum o fac foarte rar ma pot deplasa pana la el.

Universala ta face cat o ceapa degerata.Cu 20 de lei cumperi dedicata pentru tipul televizorului si ai terminat treaba.
Link spre comentariu

Universala ta face cat o ceapa degerata.Cu 20 de lei cumperi dedicata pentru tipul televizorului si ai terminat treaba.

Cu o ceapa degerata pot nimeri intr-adevar butonul de volum spre exemplu, ca sa fie treaba cinstita eu zic ca face cat un sac de cepe degerate. :d Caci, deh, mai tb sa schimb programele sus, jos.In cazul in care vanatoarea dupa telecomanda dureaza prea mult, o universala e super, mai ales ca poti opera mai multe TV-uri, cu mici hibe. Uneori e o solutie eleganta in zona madiabox-urilor la care cu o tececomanda deschizi Tv si cu alta controlezi cutia nemernica :speriat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări