Vizitator ambrinoc Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Buna searava rog sa-mi spuneti ce telecomanda merge pe tv SANYO CE21AT2-E?Multumesc! Link spre comentariu
Vivio Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Chiar azi mi-am cumparat pt un Akai o telecomanda universala cu 20lei.Am introdus cateva coduri pana l-am gasit pe cel bun si merge acceptabil. Daca vreau sa intru in meniul televizorului sunt unele neintelegeri, insa cum o fac foarte rar ma pot deplasa pana la el. Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Buna searava rog sa-mi spuneti ce telecomanda merge pe tv SANYO CE21AT2-E?Multumesc!COM3742;GBS IR373;Pilot P3008;originala Sanyo JXMRB;JXMFE;JXPLA etc.Chiar azi mi-am cumparat pt un Akai o telecomanda universala cu 20lei.Am introdus cateva coduri pana l-am gasit pe cel bun si merge acceptabil. Daca vreau sa intru in meniul televizorului sunt unele neintelegeri, insa cum o fac foarte rar ma pot deplasa pana la el.Universala ta face cat o ceapa degerata.Cu 20 de lei cumperi dedicata pentru tipul televizorului si ai terminat treaba. Link spre comentariu
Vivio Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Universala ta face cat o ceapa degerata.Cu 20 de lei cumperi dedicata pentru tipul televizorului si ai terminat treaba.Cu o ceapa degerata pot nimeri intr-adevar butonul de volum spre exemplu, ca sa fie treaba cinstita eu zic ca face cat un sac de cepe degerate. Caci, deh, mai tb sa schimb programele sus, jos.In cazul in care vanatoarea dupa telecomanda dureaza prea mult, o universala e super, mai ales ca poti opera mai multe TV-uri, cu mici hibe. Uneori e o solutie eleganta in zona madiabox-urilor la care cu o tececomanda deschizi Tv si cu alta controlezi cutia nemernica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum