Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectul h 3.21 de la Ciare

sandugeorge316

Postări Recomandate

zal,

a precizat ca e la mp :nebunrau:

problema e ca daca te uiti pe oricare rand,sa zicem cel de mdf de 19mm,toate sunt pe la 20 si ceva de ' xx ' si tinand cont ca e si furniruit pe ambele parti e imposibil

s-ar putea sa fie pretul in euro,e mai plauzibil asa,desi am mai vazut lista ca aia si era si in lei

asteptam confirmarea

ideea ar fi ca 1mp de mdf chior de 18mm la market e cam 35lei,iar la depozit cam 30-32.Cel furniriut pe ambele parti ar cam trebui sa fie cel putin dublu pret de vanzare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandugeorge316

8

• CBI

5

• ahegyes

2

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Scuze pentru informatia incompleta .Din viteza am uitat sa specific toate detaliile. Asa cum a sesizat un coleg , preturile sunt in euro si nu contin TVA.Inca o data scuze pentru confuzia creata.

Link spre comentariu

La un astfel de laminat, in pretul de cost nu MDF-ul are ponderea principala ci furnirul.Preturile pot parea descurajante insa elimina unele operatii ulterioare (ma refer la debitarea preliminara a furnirului si lipirea acestuia pe cutie)Prin riflare marunta se pot obtine si suprafete curbe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări