Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare tahograf

Vizitator doar2gi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

Top autori în acest subiect

Vizitator doar2gi

Multumesc pt raspuns dar tahograful pe care-l am nu citeste datele prin cablu. Probabil are un senzor ceva de genul celor de la aparatele de taxat din masinile de taxi. O sa revin eventual cu fotografii.

Link spre comentariu

Am precizat ca pe cuplul de la cutia de viteze se monteaza un tahogenerator - acesta livreaza impulsuri electrice proportionale cu viteza autovehiculului / spatiul parcurs care se transmit tahografului; conexiunea este realizata de un cablu electric cu 4 fire.

La taxiuri, pentru a ramine in functiune si aparatul "kilometraj", acolo unde se monteaza arborele flexibil la bord (cablul de kilometraj) se intercaleaza un generator de impulsuri (un rotor magnetic care se invirte in interiorul unei bobine) care va transmite informatia despre spatiul parcurs catre aparatul de taxat.

Asta se poate spune "in mare" pe tema conectarii tahografului.

Link spre comentariu
Vizitator doar2gi

M-am luminat. Inteleg ca pe linga tahograf i-mi trebuie si un tahogenerator, intermediarul intre CV si tahograf. Oare trebuie sa fie compatibile unul cu altul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări