Vizitator doar2gi Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Salut. Ma intereseaza cum ma pot conecta cu un tahograf la un autoturism. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 La cutia de viteze, in locul cablului de kilometraj vei monta tahogeneratorul care formeaza impulsurile necesare functionarii tahografului. Link spre comentariu
Vizitator doar2gi Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Multumesc pt raspuns dar tahograful pe care-l am nu citeste datele prin cablu. Probabil are un senzor ceva de genul celor de la aparatele de taxat din masinile de taxi. O sa revin eventual cu fotografii. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Am precizat ca pe cuplul de la cutia de viteze se monteaza un tahogenerator - acesta livreaza impulsuri electrice proportionale cu viteza autovehiculului / spatiul parcurs care se transmit tahografului; conexiunea este realizata de un cablu electric cu 4 fire. La taxiuri, pentru a ramine in functiune si aparatul "kilometraj", acolo unde se monteaza arborele flexibil la bord (cablul de kilometraj) se intercaleaza un generator de impulsuri (un rotor magnetic care se invirte in interiorul unei bobine) care va transmite informatia despre spatiul parcurs catre aparatul de taxat. Asta se poate spune "in mare" pe tema conectarii tahografului. Link spre comentariu
Vizitator doar2gi Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 M-am luminat. Inteleg ca pe linga tahograf i-mi trebuie si un tahogenerator, intermediarul intre CV si tahograf. Oare trebuie sa fie compatibile unul cu altul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum