fgbogdan Postat August 14, 2011 Autor Partajează Postat August 14, 2011 am terminat si cutia. am mai pus o temporizare la filamente (tensiune in 2 pasi) mai trebuie sa pun rezistentele de 100Ohm in paralel cu secundarele. Link spre comentariu
fgbogdan Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 V2. Intr-o cutie de Doina Alfa. Aceeasi schema - alte trafo out. Link spre comentariu
mila Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Felicitari, cum se aude?Ce putere ai la iesire? Link spre comentariu
fgbogdan Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Felicitari, cum se aude?Ce putere ai la iesire?ca si la prima varianta - am fost surprins de puterea si claritatea lui GU50.Nu stiu ce putere am - dar se aude mai "tare" decat PLC86 SE sau 6P36S - SE.Nu am cum sa masor - pana nu imi fac o sarcina de 8OHHM ca sa incerc varianta cu 50Hz si Voltmetrul.O alta chestie - referitoare la brum.Pentru prima data am incercat varianta cu un singur punct de masa la carcasa. Tot montajul este isolat fata de carcasa - si am numai un punct de masa undeva langa potentiometrul de volum - si sincer nu am brum deloc - si nu am drossel (mi-a fost lene).Probleme aparute la montaj.- O jumatate dintr-unul din conzii vechi (2x100uF) era in scurt ... am ars cateva fuzibile pana sa ma prind.- O rezistenta de 47KOhm era de fapt de 700 ohm (cu toate ca era din acelasi lot cu restul) - tocmai cea din reductorul pentru 250V de la G2- 22K 2W din reductor ... am pus pana la urma 2 de 47KOhm 2W in paralel deoarece se incingea prea tareUn potentiometru 2x200K - praf ... panta nu era nici logaritmica nici liniara - parca era antilogaritmica (incepea la 80% din cursa).este adevarat - ma alimentez cu pasive de la Mivaron - ieftine ... dar de acum inainte o sa verific orice montez.trafo alimentare - subdimensionat ... dar asta e una din problemele mele curente.seara faina, Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Feličitari pentru amplificatoare !Ramane sa se lamureasca si cei ca ZAL sau altii , ca pentoda GU50 este usor de folosit in si audio , nu numai in RF ! Este o lampa cu adevarat perfecta ! Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 ... este o alegere f. buna un SRPP cu pcl86 sau ecl86 sau si mai bine cu ecl82...Felicitari! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Feličitari pentru amplificatoare !Ramane sa se lamureasca si cei ca ZAL sau altii , ca pentoda GU50 este usor de folosit in si audio , nu numai in RF ! Este o lampa cu adevarat perfecta !Victorne obliga cineva sa ne placa GU50??? de trei ani ne stresezi cu GU50 ,vrem sa vedem si rezultate eu nu zic ca nu cinta,cinta dar conteaza cum cintamai ai putin si o faci tub audiofil icon_jook Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 felicitari pentru realizare cu toate ca nu sunt fun GU50 Link spre comentariu
simson Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Cu ce tip de incinta si dif. ai facut aprecierea amplif? Link spre comentariu
fgbogdan Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 multumesc de aprecieri. Cu ce tip de incinta si dif. ai facut aprecierea amplif?cu astea: http://www.fagadar.ro/DIY/album/0043_Open_Baffle/slides/IMG_5991.htmlcare acum nu mai sunt "OPEN" pe partea de bass. Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Foarte frumos,felicitari si asteptam si alte realizari! Schema este pe aici pe undeva????P.S nu exista poza pentru boxe?!?!?! Link spre comentariu
fgbogdan Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 exista . dar e pare ca site-ul elforum taie link-urile spre alte site-uri. poza: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum