Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE PCL86-GU50

fgbogdan

Postări Recomandate

am terminat si cutia.

am mai pus o temporizare la filamente (tensiune in 2 pasi)

mai trebuie sa pun rezistentele de 100Ohm in paralel cu secundarele.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fgbogdan

9

• mila

5

• +_Florin_+

3

• THOMAS

2

Top autori în acest subiect

Felicitari, cum se aude?Ce putere ai la iesire?

ca si la prima varianta - am fost surprins de puterea si claritatea lui GU50.Nu stiu ce putere am - dar se aude mai "tare" decat PLC86 SE sau 6P36S - SE.Nu am cum sa masor - pana nu imi fac o sarcina de 8OHHM ca sa incerc varianta cu 50Hz si Voltmetrul.O alta chestie - referitoare la brum.Pentru prima data am incercat varianta cu un singur punct de masa la carcasa. Tot montajul este isolat fata de carcasa - si am numai un punct de masa undeva langa potentiometrul de volum - si sincer nu am brum deloc - si nu am drossel (mi-a fost lene).Probleme aparute la montaj.- O jumatate dintr-unul din conzii vechi (2x100uF) era in scurt ... am ars cateva fuzibile pana sa ma prind.- O rezistenta de 47KOhm era de fapt de 700 ohm (cu toate ca era din acelasi lot cu restul) - tocmai cea din reductorul pentru 250V de la G2- 22K 2W din reductor ... am pus pana la urma 2 de 47KOhm 2W in paralel deoarece se incingea prea tareUn potentiometru 2x200K - praf ... panta nu era nici logaritmica nici liniara - parca era antilogaritmica (incepea la 80% din cursa).este adevarat - ma alimentez cu pasive de la Mivaron - ieftine ... dar de acum inainte o sa verific orice montez.trafo alimentare - subdimensionat ... dar asta e una din problemele mele curente.seara faina,
Link spre comentariu

Feličitari pentru amplificatoare !Ramane sa se lamureasca si cei ca ZAL sau altii , ca pentoda GU50 este usor de folosit in si audio , nu numai in RF ! Este o lampa cu adevarat perfecta !

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Feličitari pentru amplificatoare !Ramane sa se lamureasca si cei ca ZAL sau altii , ca pentoda GU50 este usor de folosit in si audio , nu numai in RF ! Este o lampa cu adevarat perfecta !

Victorne obliga cineva sa ne placa GU50??? de trei ani ne stresezi cu GU50 :sparge: ,vrem sa vedem si rezultate :sparge: eu nu zic ca nu cinta,cinta dar conteaza cum cintamai ai putin si o faci tub audiofil icon_jook
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări