Nemesis Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Salut. Azi mi-am propus sa mai sterg din muzica ce nu-mi place si am constatat cu stupoare, ca intr-un folder pe care il aveam de ani de zile cand am dat play la cateva piese din el, nu reda piesele originale. In loc fisierul cu Kaoma - Lambada, in loc sa cante Lambada canta ceva o piesa romaneasca (pe care stiu ca o am pe undeva prin hdd).Riscul ca eu sa fi inlocuit gresit numele pieselor e exclus.Am zis ca poate player-ul meu are ceva si nu stie unde sa gaseasca pe hdd piesele, asa ca am copiat piesele alea zapacite in alta partitie, insa tot aiurea canta...semn ca probabil, continutul acelor fisiere chiar a fost modificat, si asta in ultimele luni, pt ca piesa romaneasca pe care o reda acum e din anul asta.E vorba de un laptop Toshiba L505. Acum cateva luni parca tin minte ca am mai gasit cateva fisiere .mp3 cu continutul schimbat.Aveti idee ce naiba se intampla ? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Este virusat...Ai vreun antivirus instalat si activ? Link spre comentariu
Nemesis Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 De cand am luat laptopul folosesc mereu Avira versiunea free.Ai idee ce virus ar putea fi ?P.S. ca o solutie pt viitor, oare folderele ce vreau sa le protejez, as fi asigurat daca le-as seta (din windows sau cu un programel specializat) pe real-only ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Buna seara ! Incercati si dvs ca sa-i bagati antivirusul bitdefender sau nod32 versiunea 4,iar dupaia ii faceti o scanare la tot hdd-ul dvs din laptop .Bafta ! Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Am patit si eu chestia asta, titlul e una, melodia e alta, am avut si am nod 32 la zi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum