strombi Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Buna seara!Va rog puteti sa imi recomandati si mie niste kituri audio de 2x100 wats in 4 ohmi.De pe la firmele astea care au electronice,m-am uitat pe cateva situri dar nu aveau poate stiti dvs.altele Multumes!Linkuri pe Pm ca aici le cenzureaza forumul.Ps:Sa fie Stereo kiturile! Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Oare e greu sa folosesti functia cautare a forumului ? PSA150S ar putea fi o optiune viabila , ca si multe altele......diferenta o poti face singur ! Daca nu , nu ! Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Il propui pe asta ca e facut de tine?In plus eu caut kituri=module deja asamblate,sau cu pcb si piese in punga sa le plantezi.As sunt multe scheme de 2x100 wats dar tre sa stai sa faci pcb sa ei piesele nu e greu dar nu prea am chef de cautat.Trebuie sa fac um amp de 2x100 fara prea mari complicatii.Dasta m-am gandit la kituri ii pui un traf o punte filtraj si aia e(spus in mare) Link spre comentariu
rares01 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 viewtopic.php?f=5&t=58834trage un ochi aici ! Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Multumesc rares asta cautam.O sa iau legatura cu omu maine! Link spre comentariu
Putz Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Daca te uitai peste topic vedeai dar de lene mai bine ai deschis alt subiect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum