Vizitator gondraz Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 imi puteti spune ce putere au difuzoarele de la o combina philips fw-c380 Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 pe spate boxelor nu scrie?Sau pe magnet? Link spre comentariu
Vizitator gondraz Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 pe sparele boxelor nu scrie nimic iar pe magnet nu pot sa vad ca nu amdesfacut boxele Link spre comentariu
Vizitator gondraz Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 am cautat pe google, am gasit 2 valori 2x60w si 2x120 dar nu stiu care valoare e buna Link spre comentariu
rares01 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 ar fi 2x60w rms puterea declarata de ei insa nu te baza pe asta Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Daca dai in ele cu 60w, in domeniul audio "complet", rupi ficatii in ele... acum, poate depinde ce asculti, ca daca asculti Paganini, au o speranta, daca asculti Mt Eden Dubstep, ia-ti gandul...De principiu, considera-le pana intr-un 45w, cel mult, pentru binele lor. Si astia sa fie curati, semnal corespunzator sensibilitatii amplificatorului, mai usor cu corectiile exagerate pe basi si inalte, etcetera. Link spre comentariu
rares01 Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 sincer sa fiu nu inteleg de ce ai deschis acest topic!in primul rand boxele pot fi de cat vrei tu, nu vor scoate mai mult decat iti da amlificarea combinei care s-ar putea sa fie cu stk de 2 x 25 w(nu am schema sa vad exact ce finali are ) una peste alta nu iti forta norocu sa bagi boxele alea pe o statie fiindca se vor duce cand ti lumea mai draga!asculta la ele asa cum le ai si "fertig" ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum