Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CONECTARE ANTENE SWANN

Vizitator cri-cri

Postări Recomandate

Vizitator cri-cri

Salutare la toti,am si eu o intrebare,vreau sa conectez 4 si 16 antene Swann pentru maximul de cistig in UIF.De directivitate nu-mi fac grija,s-au dovediit a fi cele mai performante din toata colectia Tehnium,dar chiar sistemul lor original de conectare a fiderului la antena facind reglajul fin le face greu de interconectat impreuna.Poate a mai avut cineva de-a face cu interconectarea buclucaselor antene si ma poate ajuta,gen phased antenna array,nu vreau alte antene de UIF,astea sint cele mai bune.Cind am vazut in 1988 in revista Tehnium cit de mica este antena comparativ cu Yagi am desconsiderat-o pe nedrept,totusi din curiozitate am facut una si am ramas masca la cistigul si directivitatea obtinute.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

1

• yo9how

1

Top autori în acest subiect

Se interconecteaza exact ca antenele Yagi, insa trebuie modificat sistemul original de acord de la dipoli.O sa caut documentatia, am primit cu ceva ani in urma schema unei antene Swan pentru 2m modificata asa de la YO7VS.

Link spre comentariu

Intra pe www.hamradio.ro, la rubrica arhiva revistei (dai clik pe nr curent si te duce la arhiva) si dai jos revista nr.2/2002; este un articol legat de sinfazarea a doua antene Swan.

Nu am vrut sa-l urc pe forum, deoarece pdf-ul are cam 7Mb si sa nu incarcam forumul degeaba.

Toate cele bune

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări