Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare legat de indoirea pinilor.

Vizitator buzaiandras

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• strombi

2

• icar

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Poti sa ii indoi cum vrei nu conteaza sa nu faca scurt intre ei.Pini aia defapt sant niste sarme puse acolo.

:bataie Daca te crezi mult prea destept pentru acest forum, voi face propunerea sa ne parasesti. Definitiv.

Daca citeai regulamentul ai fi vazut ceva interesant:

viewtopic.php?f=36&t=2390

Incercati sa AJUTATI colegii de forum daca puteti, daca nu abtineti-va. Lumea vine aici SI sa invete ceva. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...

Toate postarile facute la misto in sectiunea "depanari" ti-au fost sterse.

Dupa cum vezi, aceasta este sectiunea incepatorilor; daca vrei sa ajuti pe cineva, fa-o cu placere, daca nu, ABTINE-TE sa mai postezi timpenii!

buzaiandras, raspunsul corect l-ai primit de la userul leoncris - poti indoi oricum acele terminale (preferabil nu imediat linga capsula) si ai grija sa nu se atinga unul de celalalt.

Link spre comentariu
Vizitator buzaiandras

Multumesc remus68 :).

Raspunsul pe care l-am luat in considerare a fost cel al userului leoncris.

Probabil userul strombi a uitat sa puna un ";" sau o "," inainte de "sa nu faca scurt intre ei". :limb:

Link spre comentariu

De ortografia bat-o vina. Ca dupa unii ortografia este o piedica in a scrie, ca doar se poate scrie cum vrei ca tot se intelege, ca vorba aia, nu-i forum de gramatica!

Remus, parerea mea este ca trebuia sa fi nitel mai atent. Strombi a raspuns corect doar a scris incorect.

Deci trebuie scris (si inteles) cam asa: Poti sa ii indoi cum vrei, conteaza sa nu faca scurt intre ei. Pinii aia defapt sunt niste sarme puse acolo.

Link spre comentariu

Bai asta nu te mai ambala atat ca eu am am raspuns corect nu am glumit.Ia spune matale ca te dai mare cunoscator defapt ce sunt acei pini sau li se mai spune cose.Trebuie sa comentezi tu defiecare data Ce daca esti in Staff te crezi suprem?

Link spre comentariu

Bai asta nu te mai ambala atat ca eu am am raspuns corect nu am glumit.Ia spune matale ca te dai mare cunoscator defapt ce sunt acei pini sau li se mai spune cose.Trebuie sa comentezi tu defiecare data Ce daca esti in Staff te crezi suprem?

Domnule strombi, te-as ruga sa te potolesti. Aici suntem pe forum, nu pe maidan.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări