Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe de magnetofon KASTHAN

Vizitator Parazitu

Postări Recomandate

Vizitator Parazitu

Noroc, am si eu 2 boxe de la kasthan..originale ca sa zic asa, cu carcasa ca mobila, si plasa cu patratele in fata..ma streseaza materialul ala din fata, as vrea sa pun material gri, cum sunt acum boxele..cum pot sa fac asta?Imi e teama sa nu stric incinta...am si mag-ul, dar numai merge decat pe un singur canal..in celalat nu se mai aude nimic...o fi finalul ars?E prea mare..prea incomod ca sa ma apuc de el sa-l fac sa mearga..presupun ca ma costa si mult, nu se gasesc piese..il tin asa, intr-un colt, sa am cu ce amplifica...Are cineva date, sau poze...cu/despre boxele mele?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AerosouL

1

Top autori în acest subiect

Boxele acelea au niste baghete subtiri aurii din metal sau plastic.Ele fixeazapanza si au fost adezivate apoi introduse fortat in santurile create in boxa.Daca le scoti si nu mai stau fixe vezi ca la magazinele cu accesorii ptr. mobilasunt baghete din acelea.Dar prima data treci pe la ei sa vezi daca gasesti model de bagheta cum iti trebuie tie.

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

eu am gasit baghetele batute in cuie ! deci au fost mai intai batute in cuie apoi pusa fata pe boxa ! fata se prinde in niste suruburi din interior . sper ca te-am ajutat :rolleyes:

Link spre comentariu

Asa ceva am avut si eu candva..pana am prapadit difuzoarele de bas.. si am doar incintele.. care acum sunt ventilate si in care lucreza YDD 200 LPP.Sunetul "original"..era super :rock: dupa parerea mea... Materialul din fata ..dupa cum zicea si TheOne..iese greu si se baga la fel de greu.. asa ca mai bine lasa-l acolo.. daca tii neaparat sa-l scoti..o sa ai un pic de munca.. fiindca trebuie sa dai fata jos.. iar asta presupune sa dai jos capacul din spate :axe: ... si presupunand ca faci toate astea... e probabil ca fata sa iasa si cu "intaritura" din lemn....deoarece e vechi..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări