Vizitator florin_fortuna Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Salut Seful a hotarat sa puna camere de supraveghere in firma.Eu am studiat piata, am cumparat dvr, 4 camere, cablu coaxial si restul de maruntisuri. Am legat componentele intre ele, am mufat cablul cu mufa BNC penru o proba in birou dar nu imi apare imaginea.Camerele au led-uri infrarosu care functioneaza.Am rebootat dvr dar tot nu gaseste imaginea. Intrebare de baraj - Este vreo setare ce trebuie facuta la dvr ca sa-mi recunoasca camerele de supraveghere? Nu stiu ce sa mai fac. Orice ajutor este apreciat. Link spre comentariu
Depanatorul Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Pentru inceput, spune si tu ceva de modelele cumparate: DVR, camere, etc.Daca-i tii la secret trebuie sa-ti consulti manualul de folosire al DVR-ului.Succes! Link spre comentariu
djdansmart Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Inainte de toate DVR este standalone sau este placa de captura pusa in PC? Da si tu mai multe info daca vrei ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum