Vizitator romaryo80 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 salutare all sunt nou pe aici am o probleme foarte mare dupa mintea mea din cauza ca nu ma pricep sunt muzican am o orga korg pax1 pro si imi face figuri citeva butoane problema este ca nu stiu cum se numesc acele butoane (conectori) am incercat sa ma interesez peste tot nu am gasit nimic , sunt legate pe placa prin 3 picioruse sunt asemanatoare cu trimmere dar cred ca totusi nu sunt vo rog mult luminatima si pe mine la aceasta problema multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Ca sa ne putem lamuri pune o poza cu ele sa vedem despre ce este vorba. Link spre comentariu
Vizitator romaryo80 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 sunt la fel ca trimmer5.5pF-65pF Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 sunt la fel ca trimmer5.5pF-65pFUn trimer stiu cum arata.Daca acelea sunt butoane sigur nu sunt trimere.faceti cumva o poza cu ele sa vedem exact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum