Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cd-player auto panasonic

Vizitator lycutza

Postări Recomandate

Vizitator lycutza

Am un cd-player auto panasonic, pe el scrie - 4-8 ohm - 45 w Ce sfat va cer.Ce este mai bine sa cumpar ? set de difuzoare fata-spate pe 2-3 cai sau difuzoare bass separate cu filtre si dif inalte (twitere) ?as vrea sa scot maxim din acest sd-player de preferat fara amplificator (statie).mentionez ca la masina am din fabrica facut lacase pt boxe in usile din fata si din spate (masina este break,opel astra)Va multumesc anticipat.P.s. nu radeti de mine, dar alta exprimare nu am gasit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• E_manuel

1

• BUGHIU

1

• davidut5

1

Top autori în acest subiect

Pentru sunetul din spate eu iti recomand o pereche de boxe ovale ( cele cu tweeter incorporat ) iar de asemenea poti monta si in fata boxe dar rotunde cu tweeter si nu folosesti nici-un fel de filtru pentru ca n-ai nevoie.Tine cont la montare de polaritatea boxelor, mai retine ca majoritatea casetofoanelor pe doua canale scot sunete ma joase, cu mai mult bass, acele doua canale sunt pentru boxele spate.

Link spre comentariu
Vizitator lycutza

multumesc pt sfat.am sa iau niste difuzoare pe 16 cm 2 cai pt fata, iar pentru spate am sa iau la fel pt ca am acelasi loc de boxe,si in fata si in spate sunt la fel.Cele ovale nu am unde sa le pun.Ms.

Link spre comentariu

Tine cont la montare de polaritatea boxelor, mai retine ca majoritatea casetofoanelor pe doua canale scot sunete ma joase, cu mai mult bass, acele doua canale sunt pentru boxele spate.Interesanta remarca ,ca majoritatea aparatelor auto scot mai mult bass pe iesirile de spate decat pe cele de fata .Eu nu am intalnit inca asa ceva sincer si mi-au trecut prin mana cateva mii de aparate auto.Zilnic am asa ceva la reparat cam de 18 ani.

Link spre comentariu

Tine cont la montare de polaritatea boxelor, mai retine ca majoritatea casetofoanelor pe doua canale scot sunete ma joase, cu mai mult bass, acele doua canale sunt pentru boxele spate. :scarpin :scarpin -Asta nu am prea vazut si.....am cam desfacut,reparat si......distrus destule casetofoane auto

Link spre comentariu

Eu am vazut la un domotec si la un pioneer, fiecare avand cate 2 finali, si finalul pentru Rear era mai puternic.

La stifturile china am mai intalnit finali diferiti fata spate dar nu bass mai mult pe spate(putere diferita da asta e altceca).Asta in urma cu ani de zile.Acum in general aparatele au un singur integrat cu 4 iesiri .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări