Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Thomson TX91 G

Vizitator dan22txt

Postări Recomandate

Vizitator dan22txt

Salutare! As avea nevoie de ajutorul vostru pentru a gasi defectul Tv-ului Thomson TX91G, sunt incepator!Cand il alimentez LED-ul ramane aprins (rosu) timp de cateva secunde apoi incepe sa palpie tot de culoare rosie, am verificat tensiunile din sursa de alimentare si sunt bune doar cea de 118 V este 127V cred ca e asa penrtu ca nu are consum. Am verificat si "inlocuit" tranzistoarele BUH515D (TL02) si BC337 (TL01), ma verificat toate rezistentele de putere si sigurante dar nu am gasit defectul.........Va rog mult daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti ce sa verific . (am schema pentru TX91G)Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

:))) Nu e chiar asa...... am specificat ca led-ul se stinge si se aprinde nu e aprins tot timpul, deci nu e in "Standby" Ajuta-ma cu alt raspuns pls.

Televizorul asta are o sursa de alimentare .Masoara ce tensiuni livreaza si compara cu schema daca tot ai schema si revino cu amanunte.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări