Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta..cu sau fara ? :/

Vizitator Parazitu

Postări Recomandate

Vizitator Parazitu

Salut..am si eu un sistem de boxe de calculator, 2+1 CJC-500v, de 28W, satelitii sunt de 8W, si subwofferul..restul :) Am si eu o problema, daca pot sa-i zic asa..satelitii sunt din plastic,si in plastic se aude..naspa.. si vreau sa le fac alte incinte...din material PAL, am o placa de 100x100cm...si vreau sa-i fac din aia..

Ca marime, vreau sa-i fac tot cat aia, numai ca o sa-i fac mai lungi in spate, ca aia sunt altfel..dupa cum vedeti!...Problema este....am o mare dilema....sateliti originali, au o..."gaura" (in mod normal, la o boxa, gaura aia era pt bass, aici problabil e..mai mult de design)..prin care iasa ceva aer, dar de la 75% volum, in sus...daca acoper gaura aia, membrana difuzorului, nu se mai misca atat..de aude la fel, dar nu mai are cursa...Vroiam sa va intreb pe voi, carcasele cele noi sa le fac tot bassreflex? Daca tot le modific lungimea..

Astea sunt boxele : .-POZA BOXE-

Ce ziceti sa fac ?

Eventual..daca e sa fac cu tub, sa-l pun in spate..are importanta daca e in fata sau spate?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• titro

1

• Bagherra

1

• cristimm

1

• Silviu26

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări