Vizitator Parazitu Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 Salut..am si eu un sistem de boxe de calculator, 2+1 CJC-500v, de 28W, satelitii sunt de 8W, si subwofferul..restul Am si eu o problema, daca pot sa-i zic asa..satelitii sunt din plastic,si in plastic se aude..naspa.. si vreau sa le fac alte incinte...din material PAL, am o placa de 100x100cm...si vreau sa-i fac din aia.. Ca marime, vreau sa-i fac tot cat aia, numai ca o sa-i fac mai lungi in spate, ca aia sunt altfel..dupa cum vedeti!...Problema este....am o mare dilema....sateliti originali, au o..."gaura" (in mod normal, la o boxa, gaura aia era pt bass, aici problabil e..mai mult de design)..prin care iasa ceva aer, dar de la 75% volum, in sus...daca acoper gaura aia, membrana difuzorului, nu se mai misca atat..de aude la fel, dar nu mai are cursa...Vroiam sa va intreb pe voi, carcasele cele noi sa le fac tot bassreflex? Daca tot le modific lungimea.. Astea sunt boxele : .-POZA BOXE- Ce ziceti sa fac ? Eventual..daca e sa fac cu tub, sa-l pun in spate..are importanta daca e in fata sau spate? Link spre comentariu
titro Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 Eu zic sa le lasi asa cum sunt pentru ca raspunsul la sateliti nu se va modifica mult daca vei face incintele din PAL si nu merita efortul. Parerea mea Link spre comentariu
Vizitator Parazitu Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 De modificat le modific oricum.. Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 Fara gaura zic eu. De joase se ocupa sub-wooferul. Link spre comentariu
Bagherra Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 MAi bine rigidizezi carcaele de plastic Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 mai bine le lasi asa cum sunt pt. ca NU o sa simti vreo diferenta!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum