Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panglica - Kenwood KDC-M907

BF37

Postări Recomandate

Salutare !Am nevoie de o panglica de front panel ( cea de kapton ) pt. un mp3 player Kenwood KDC-M907.Daca are cineva din dezmembrari sau stie unde se poate comanda , il/o rog sa ma contacteze .Poza cu panglica:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

4

• zvasile

1

• dan cod

1

Vizitator cristialfa

K. Am inteles eu gresit; atunci vinde-mi mie fata(daca nu reusesti sa-l repari) ca eu am nevoie de fata pentru display. Am scapat-o pe jos si s-au scurs lichidele.

Link spre comentariu

Mersi de indicatii , dar eu pana acum nu am gasit nimic ( nici pe google nici pe la cunoscuti )

nu ai stiut tu sa cauti,incearca o cautare (cu google) dupa J84-0121-12 (pagini din romania).... :da
Link spre comentariu

Mersi de indicatii , dar eu pana acum nu am gasit nimic ( nici pe google nici pe la cunoscuti )

nu ai stiut tu sa cauti,incearca o cautare (cu google) dupa J84-0121-12 (pagini din romania).... :da
Da intr-adevar merge cu codul de ma sus , desi uitandu-ma la codurile de pe eticheta aparatului , nu se potriveste cu nici unul dintre coduri...

Multumiri inca o data.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări