Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce folositi pentru lipit ?

Vizitator Vasile

Scula de lipit preferata  

264 membri au votat

1. 1. Scula de lipit preferata

• Statie
      101
    • Pistol
      167
    • Un lemn inrosit in foc
      26
    • Altele
      21

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

5

• cristitranca

3

• edy_wheazel

3

• Craciun

2

Top autori în acest subiect

Eu pistolul il folosesc la topit plastic si alte lucrari anexe.Cred ca de vreo 12 ani il folosesc doar ocazional.In rest statii de lipit.Nu se compara mai ales daca statia e una buna.Temperatura constanta,greutate infima a letconului,posibilitate de schimbare diferite varfuri etc.

Link spre comentariu

In ziua de azi cam totul e cu mosfeti inauntru si cu piese/lipituri marunte. Mult succes cu pistolul de lipit.Nu vad nici macar un singur avantaj la un pistol de lipit in ziua de azi. L-am folosit doar pe teren, pentru lipit fire intre ele. E greu, dupa jumate de ora e prea fierbinte si trebe sa te opresti, ansa e prea groasa, risti sa prajesti electronica, de fiecare data stai un pic pina se incalzeste virful, nu ai nici un control la temperatura, virfurile facute acasa din sirma de cupru se termina repede... nu mai sintem in epoca radio cu lampi si zece lipituri babane pe ora, cu mult saciz ars. Pina si jgheaburile si burlanele incep sa fie din plastic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări