wally_gatter Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Dupa cum spune si titlul , intreb si eu despre parametri acestui model de difuzor fabricat de Pioneer.. Am rascolit netul cu nea' Gogu si nicaieri pe unde am cautat nu am gasit in totalitate parametri acestui difuzor.. Am gasit doar atat: Model name: TS-W253C Nominal Power 140W Maximum Power-Peak 400W Size 10" Frequency Response 18-2500Hz Sensitivity 91dB Impedance 4 ohms (Dual Coil) Fs 30.1 Qts 0.495 Vas 91.85 liters Xmax 0.236 unde Xmax cred ca e in inch.. ma intereseaza restul parametrilor care sunt lipsa.. daca e cineva care a proiectat incinte echipate cu acest model de difuzor... am incercat si pe site-ul producatorului dar nu am gasit nici un datasheet despre acest difuzor.. mai jos atasez niste poze cu magauaia... Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Parametrii ce ii ai tu acolo sunt suficienti pentru a calcula o incinta pt. acest difuzor, suficienti in sensul ca se poate calcula cat de cat o cutie. Decat nimic sunt buni si parametrii astia.Uite, am facut eu o simulare, ai variante:1. Incinta inchisa, cutie de 40L (Qtc 0.9) cu un F3 de 45hz2. Incinta bas reflex, cutie de 60L, tuning port la 35hz (tubul cu diametru de 8cm si lung de 15cm), cu care obtii un F3 de 34hz.Evident, solutia cea mai buna ar fi masurarea parametrilor si modelarea cutiei cu parametrii masurati. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Eu nu ma las pana nu ii gasesc toti parametri ca sa pot face o incinta band-pass de ordinul 6 .. si-asa difuzorul asta coboara destul de jos in frecventa.. am sa il fac de camera sa pot asculta coloana sonora a filmelor mai cu putini herzi Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 BP6 sunt cam pretentioase; daca nu ai difuzor capabil pt asa ceva risti sa faci un woofer in loc de subwoofer. Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Eu nu ma las pana nu ii gasesc toti parametri ca sa pot face o incinta band-pass de ordinul 6 .. si-asa difuzorul asta coboara destul de jos in frecventa.. am sa il fac de camera sa pot asculta coloana sonora a filmelor mai cu putini herzi Hmmmmm, pai daca asa pui problema ai cele mai mari sanse sa o dai in bara. BP6 e fooarte pretentios iar daca iei parametrii de pe net......la revedere. In cazul asta masurarea parametrilor este OBLIGATORIE. :daMai mult de atat ai nevoie de masuratori si dupa ce faci cutia ca sa verifici daca a iesit bine. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 http://www.mktrinievents.com/forum/phpB ... =41&t=3861 motoare,motoare,.....motoare de cautare Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 http://www.mktrinievents.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=41&t=3861motoare,motoare,.....motoare de cautare merci , mult ..cautasem si eu dar din magareala nu am perseverat.. anyway , thanks again Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 pana la urma care sunt parametrii ca in poza asta nu are cum sa fie cei de pe randul al doilea de jos cum scrie acolo pt ca aia sunt de la un dif de 8' (la fel si cei pusi de tine care ar corespunde cu al treilea rand de sus in jos ).Atentie deci.. eu banuiesc ca sunt cei de pe randul al treilea de jos in sus caz in care diful ar merge intr-o incinta inchisa de ~40L,dar fara o extensie prea potrivita pt ce cauti tu sa obtii si pe site-ul lor la specificatii prevede cam aceeasi destinatie: for use in Small Sealed Box (1.0 cubic foot recommended) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 parametri sunt cei din randul al treilea de sus in jos .. deci cred ca o sa-l pun la vanzare... pentru impatimitii auto sound... Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 pe al treilea rand de sus in jos ar fi parametrii pt un dif de 8" (214mm) dupa cum scrie si in coloana a treia de la dreapta la stanga nu prea se intelege care cui model apartin din foaia aia.. http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... s/TS-W253C LE:daca ma gandesc mai bine ar putea sa fie si cei de pe randul al treilea daca acel Diam ar fi diametrul conului fara sasiu si in acest caz ar fi ok recomandarile lui ahegyes.Dar prea par a fi dimensiunile exterioare... stiu,te-am bagat de tot in ceata... eu zic sa nu te complici momentan cu bandpass pana n aflii cert si este mai sigur sa mergi pe o incinta inchisa,dupa cum recomanda si producatorul.Difurile auto entry cam asa sunt optimizate Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 21,4 cm are conul (masurat de la jumatatea extensiei) in diametru.. chiar sunt in ceata , si sunt hotarat sa il vand :cry: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 penultimul rand sunt parametrii lui Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 nu sunt aia userul ala care a pus poza zice ca parametrii la diful lui sunt pe penultimul rand dar el vinde un PIONEER TS-W 253 F http://www.generalmanual.com/Speaker/Pi ... woofer.htm are F in coada,nu C iar dupa logica asta atunci diam e diametrul conului si parametrii pt TS-W 253 C ar ramane cei de pe al treilea rand de sus,cum se stabilise intial @wally,ai putea sa-ti faci un cont si sa-i dai un mesaj userului ala nervewrecker,sa-ti confirme daca sunt acolo si parametrii pt al tau eu cred ca pe foaia aia sunt pt o serie intreaga de difuri scoase atunci de pioneer Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 daca e cu f in coada e free to air si chiar ca e groasa la faza cu calculul incintei Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 e cu C in coada (TS-W253C) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum