Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit wie87

cosmos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmos

4

• tv1

1

Top autori în acest subiect

masina indica eroarea f08pe placa de baza am gasit cablajul carbonizat(am facut o schema cu locul unde s-a produs) dar nu vad ce ar fi putut sa afecteze Am curatat acel loc dar eroarea persista , am sa verific si presostatul ca la sad ceva se refera eroarea (sper)Ati mai intalnit careva aceasta problema?

Link spre comentariu

Eroarea f8 in germana F08: Relais Heizwiderstand Waschen festgeklebt (wird bei Leer gemeldet) oderDuckschalter hängt auf Voll (Leer und Voll gleichzeitig)- Funktionstüchtigkeit der Kontakte des Verbinders J3 auf der Karte überprüfen- Den Zustand des Druckschalters kontrollieren, indem man den Durchgang prüft am Kabelverbinder J3 Pin 2 und4 (darf nur mit leerem Bottich vorhanden sein) und Pin2 und 3 (mit Wasser in Trommel) undPin 2 und 1 (darf nur mit Wasser im Bottichüber dem Normalstand, über Hälfte des Türschauglases vorhanden sein).- Verkabelung J3/Druckschalter überprüfen- Anschluss Widerstand Verbinder J3 Pin 5 und 6 überprüfen.- Druckschalter ersetzen- Karte ersetzenEroare f8 in romana tradus cu googleF08: Rele de spalat rezistor lipit (să fie raportate la ralanti) sauComutator Duck depinde de un complet (timp plin sau gol)- Verificaţi funcţionarea date de contact conectorul J3 de pe hartă- Verificaţi starea de control comutator de presiune prin examinarea trecerea J3 conectorul cablului pinul 2 şi4 (pot fi disponibile doar cu un vas gol) şi PIN-ul2 şi 3 (cu apa in tambur) şiPin 2 şi 1 poate (în cadă cu apăpeste nivelul normal, aproximativ jumătate din vizor usa sunt disponibile).- Verificati cablajul J3/Druckschalter- Verificaţi rezistenţa conexiunea pinii J3 conector 5 şi 6.- Înlocuiţi presostat- Înlocuiţi cardCe vrea sa zica aici?F08: Rele de spalat rezistor lipit (să fie raportate la ralanti) sauComutator Duck depinde de un complet (timp plin sau gol)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări