Max Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 am auzit ceva de pro west ca ar fi bunicele... dar totusi cred ca Bochmann sunt mai bune...?vreau sa bag intr-o incinta de 18.7L ca subwoofer de masina.. pe 10". intrebarea mea este ar fi care e mai recomandat... ?cred ca un Boshmann are cam 100w rms in4 ohmi.. ? Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 ambele sunt facute pe vapor in timpul furtunii........din curiozitate cat costa ???presimt ca daca ii dai 100w in boschman o sa miroasa a ars :supz: Link spre comentariu
Max Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 stiu ca-s made in pe vapor... dar lasand asta... pretul merge undeva injur de 80ron Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 no offense ...mai puneai 20ron si iti luai un hp-10w.......dar trecand peste astadintr-un volum de 18.7 litri nu o sa scoti bas de (sub)woofer niciodata...mai bine gasesti pe cineva sa iti calculeze parametrii t/s la difuri ( pe care banuiesc ca nu ii ai ) si facem o incinta calumea.... Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 in 18.7L boschmann`u ala va scoate ceva bass .... oricum mai mult ca hp-10w in acelasi volum .... daca crestem volumul atunci se schimba treaba :rolleyes: Link spre comentariu
Max Postat Noiembrie 23, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2005 Am mai gasit ceva de la SAL am auzit ca sunt desul de bunicele... acum nu stiu..ca nu am auzit nici unul pana acum... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum