csongore Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Am primit un amplificator MARANTZ PM410 fara:traf,radiator si finali. Am avut doua module de quad405 asa m-am gandit sa redau in exploatare Am taiat la jumate cablajul principal lasand functiile de: selector,filtru,intrare microfon,corectii si vu-metru. Din lipsa spatiu toroidul sta pe picoare. Alimentare: 2X50V Filtraj: punte 25A+4X10000uF Putere: 2X80W/8ohm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
piglett Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 bun, si ce cauta aici? muta-ti proiectul la sectiunea "Proiectul meu"... Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Felicitari! Am o curiozitate,cu zgomotul pe intrare cum ai rezolvat? Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Nu cred ca este buna ideea prinderii toroidalului cu coliere de plastic. Link spre comentariu
csongore Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Am avut probleme cu potentiometrul de volum original era intre corector si etajele de intrare, dar am mutat in fata amplificatorului final. Acolo am probleme de rezolvat amplificarea e prea mare si e foarte sensibil trebuie sa mai jonglez cu rezistenta de reactia negativa a operationalului original 330K dar o sa fac la jumate. Cu buclele de masa, am facut partea de putere radial si partea de semnal cu masa separeta(10Ohm+100n pararel).Suna placut mai are un pic de zgomot de fond dar o sa mai sap la ea sa scap si de ea :rade:Torodialul a fost rebobinat de mine si nu mai avea loc in mijloc nici pentru un surub de 3 Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Nu am scapat de zgomot decat dupa ce am schimbat operationalul cu Lme49710 si partea de intrare. Am scapat de o belea am dat de alta.(nu imi place cum suna) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum