Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Toshiba Sasiu CCP3400 model 21F8XEU

marius2006

Postări Recomandate

salut! sursa televizorului nu pare sa alimenteze transformatorul de linii. Pe pinul 2 unde trebuie sa avem 125V am doar 60V si cu siguranta F470 scoasa avem 70V. Filamentul tubului nu se aprinde... .Ledul se aprinde rosu cand dau din telecomanda apoi intra in stand-by si se aprinde mai incet. Nu imi dau seama ce ar putea avea... Am atasat si un service manual. Mentionez ca am inlocuit tranzistorul D2499 cu un BU508DF pt. ca avea o jonctiune arsa. Care ar fi cauza? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius2006

6

• smd-man

4

• alex_serv57

3

• Florinel TV

3

nu am in casa de 75W doar neoane am. Totusi am incercat cu o lampa de control cu bec de frigider cred ca de 10 sau 20W si il aprindea destul de incet ca la 60V deci tine in sarcina la 60V.

Link spre comentariu

Am pus becul pe pinii condensatorului C884 si cu siguranta aceea scoasa. Nu e corect manualul asta.... Trebuie sal caut pe cel care e cu F9208LA... Foarte ciudat televizorul asta ca nici macar manual nu gasesc pe net...

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Am primit azi un asemenea tv cu aceeasi problema . Cautand schema lui (pe care inca nu am gasit-o) am dat peste acest topic . inainte de a arunca tv-ul inlocuiti si "stabilizatorul " de pe B+ notat pe sasiu cu Q806 . sper sa fie de folos pe viitor .

O zi buna .

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Am vazut acum postarea si mesajul privat (nu stiu de ce dar nu primesc notificari pe mail pentru acestea ) . Din ce imi amintesc Parca f9208La avea in sursa . Am sa o postez maine de dimineata schema pe care o detin deoarece nu o am pe acest pc. 

Ce problema are tv-ul ?

Va salut .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

TV-ul este al unui coleg de servici. Defectul se manifesta total aleator si consta in faptul ca se opreste in stand-by fara sa-i dea nimeni comanda asta. Inca nu si-a bagat nimeni nasul in el. Va rog daca este schema .... Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări