Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ew 1205

sisu

Postări Recomandate

salut.am achizitionat un dif ew 1205 pentru a inlocui un altul de aceeasi dimensiune dintr-o incinta.dar pan la urma am gasit un altul original,un meloman daca stiti despre ce e vb.m-am gandit sa fac cu ew 1205 un subwoofer.nu prea as avea ce face alceva cu el.m-am gandit la o incinta bass reflex de tip t 18.ce parere ati avea,sau dak ar avea careva o schita cu un altfel de incinta pt dif de 12 inch as fi recunoscator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sisu

5

• alex20alex

3

• ionescu liviu

1

• 2 săptămâni mai târziu...

am facut o ladita de capu meu :nebunrau: am mentionat asta.diful va rezista deoarece nu e amplificat cu puteri astronomice.intradevar avea o cursa destul mare.oricum a fost 99 lei.pana voi avea bani de ceva profesional in adevaratul sens al cuvantului,ma multumesc cu ce am.doar prin practica si multe dezamagiri voi putea sa capat in timp o experienta care sa ma ajute pe viitor sa fac ceva intradevar dupa un proiect si cu difuzoare adevarate,nu sal,dibeisi,pro west si ma stiu eu ce minuni or mai inventat chinezii.bluetech-ul sunt niste difuzoare acceptabile raportate la pret.oricum asta am realizat si am mentionat ca sunt incepator.stima

Link spre comentariu

am facut o ladita de capu meu

Cursa mare se trage cel mai probabil din cauza ca incinta este acordata aiurea si ceva distorsiuni ! :sst

diful va rezista deoarece nu e amplificat cu puteri astronomice.intradevar avea o cursa destul mare.

Nu ma refeream ca va ceda de la putere (Ew-1205 tine si 300w cu putina procesare...bineinteles satelit/full-range ) , dar sunt sanse sa cedeze mecanic din cauza utilizari defectuoase !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări