sisu Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 salut.am achizitionat un dif ew 1205 pentru a inlocui un altul de aceeasi dimensiune dintr-o incinta.dar pan la urma am gasit un altul original,un meloman daca stiti despre ce e vb.m-am gandit sa fac cu ew 1205 un subwoofer.nu prea as avea ce face alceva cu el.m-am gandit la o incinta bass reflex de tip t 18.ce parere ati avea,sau dak ar avea careva o schita cu un altfel de incinta pt dif de 12 inch as fi recunoscator. Link spre comentariu
sisu Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 oricum nu am ce face cu el si decat sa-l dau de pomana m-am gandit sa experimentez cv cu el.totusi nimeni nu are vreo idee? Link spre comentariu
alex20alex Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 EW1205, nu e difuzor de subwoofer.+1Dar daca tot vrei sa incerci.... uite aici : http://www.diy.poweraudio.ro/albums/use ... 1/BP12.pdfIncearca poate ai norocul ! Link spre comentariu
sisu Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 alex20alex,mersi.mai astept propuneri.daca nu in curand ma apuc de treaba. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Ai nevoie de filtrtare neaparat, eventual si filtrare activa. Daca ai avea o filtrare activa ar merge bine pt casa daca ai si ceva putere pt el. Link spre comentariu
sisu Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 pan la urma l-am facut si zic eu k mi-a iesit destul de bine tinand cont ca ma apucasem sa fac ceva dupa proiect si nu imi iesise ce am vrut,m-am enervat si am facut de capul meu,cum m-a tunat. uitati-va la video:e chestia de jos.nu ma bate-ti ca is incepator. http://www.youtube.com/watch?v=UPZfZoyH4B4 Link spre comentariu
alex20alex Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 La cat ai acordat incinta ? sau ai facut ladita cu difuzor ? Sunt curios cat va rezista difuzorul in conditiile alea ! Link spre comentariu
sisu Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 am facut o ladita de capu meu am mentionat asta.diful va rezista deoarece nu e amplificat cu puteri astronomice.intradevar avea o cursa destul mare.oricum a fost 99 lei.pana voi avea bani de ceva profesional in adevaratul sens al cuvantului,ma multumesc cu ce am.doar prin practica si multe dezamagiri voi putea sa capat in timp o experienta care sa ma ajute pe viitor sa fac ceva intradevar dupa un proiect si cu difuzoare adevarate,nu sal,dibeisi,pro west si ma stiu eu ce minuni or mai inventat chinezii.bluetech-ul sunt niste difuzoare acceptabile raportate la pret.oricum asta am realizat si am mentionat ca sunt incepator.stima Link spre comentariu
alex20alex Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 am facut o ladita de capu meuCursa mare se trage cel mai probabil din cauza ca incinta este acordata aiurea si ceva distorsiuni ! diful va rezista deoarece nu e amplificat cu puteri astronomice.intradevar avea o cursa destul mare.Nu ma refeream ca va ceda de la putere (Ew-1205 tine si 300w cu putina procesare...bineinteles satelit/full-range ) , dar sunt sanse sa cedeze mecanic din cauza utilizari defectuoase ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum