Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio prin internet.

Vizitator SIG

Postări Recomandate

Sunt unele posturi care au optiunea "hi fi"(stereo) cu viteza de 128 kbps sau "low-fi"(mono)cu 32 kbps sau 64 kbps.Varianta "hi-fi" cu viteza 128 kbps se aude cu intreruperi,celelalte variante merg cursiv.Daca piesele MP3 ruleaza cu viteza de 128 kbps(este afisat pe bordul Winamp-ului)inseamna ca poate calculatorul lucra cu asa viteza,inseamna ca tot de la retea ramane problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

11

• adi_0106

4

• FIXVID

4

• Dj_Dog

4

Top autori în acest subiect

Eu sant abonat la RDS, si pana acum i-am stresat destul de mult pe cei de la serviciul tehnic cu reclamatiile, care mi-au explicat ca cei 256 kB reprezinta latimea benzii alocate traficului meu iar viteza de download este cu totul alceva si se obtine impartind latimea benzii la 8, In urma verificarilor pe care le-am facut, download-ul rezulta ca este cam asa, dar cum naiba se poate constata latimea benzii si care o fii diferenta intre o banda de 256 si 512 , excluzand viteza de download ? :evil3: :evil4: :blah5: :smt102 :smt024

Link spre comentariu

eu am net dintro retea de cartier si pe oferta scrie asa:Latime banda - 160 kbpsNavigare - 128 kbpsDownload - 32 kbpsAm facut testul ala dat de TECH_FUN si rezultatele sunt: Download - 295.68 kbps(36.96 KBps) si Upload 342.24 kbps (42.78 KBps) - sincer eu sunt multumit :weedman: si sa revenim la topic - eu ascult kisssss Fmm on-line la 73 - 74 - 69 kbps (variaza) si merge fara nici o intrerupere - DAR (exista si un dar) radio-ul este captat de cei de la server si este retransmis - nu stiu cum dar ideea este ca pot sa downloadez, sa uploadez .... sa consum banda cum vor muschii mei si radio-ul nu se intrerupe :smt003 sa nu mai zic de viteza de copiere din reteaua de cartier - ajung si la 9 MB/s daca utilizatorul este prin apropiere si daca este in celalalt capat de oras copii cu minim 500 kB/s -- cei de la server mi-au zis ca au intre retelele de cartier stabilita conexiune pe structuri de fibra opticaPS: abonamentul meu este cel mai mic - 10 euro :smt003 nu stiu cum sunt celelalte abonamente - cred ca mai bine :partyman:

Link spre comentariu

Interesant, am facut adineauri un download folosind <>, si rareori am atins 9,8 kb/sec. Nici eu nu pot asculta posturile de radio on-line decat cu intreruperi, pana se incarca buffer-ul. :smt005 :smt085 :smt086 :smt087 :smt090 :smt089 :smt024

Link spre comentariu

sa nu mai zic de viteza de copiere din reteaua de cartier - ajung si la 9 MB/s

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Esti in cipnet ? Doar asa imi pot explica viteza asta, reteaua acelora inca nu e f. bine dezvoltata si ei nu aplica metoda taierii din latimea de banda promisa...
Link spre comentariu

eu am abonament printr-o retea de cartier.pe odc am prins 15 MB / sec dintr-o retea aflata in capatul celalat al orasului, pe extern am prins 1 MB/sec si merge constant cu MINIM 100 KB/sec............costa 35 ron.........daca aveti posibilitatea bagati-va intr-o astfel de retea ca merita

Link spre comentariu

respectivul era în reţea cu tine.. altă explicaţie nu există...

:finga: :goodman: tin sa te anunt ca e mai departe de mine - daca te uiti la discutia din poza - vezi ca eu sunt din VigmaNet si el e din BasicNet

uite aici o poza cum copii de la cineva din retea de la mine :supz:

Posted Image

Link spre comentariu

în primul rând: ai attach file, FOLOSEŞTE-L!!! lăţeşti INUTIL forumul...în al doilea rând: chiar dacă respectivul este în celălalt capăt al oraşului, tot în reţea cu tine se poate spune că este... conexiunea între voi doi nu se face decât local, niciunul dintre voi nu ieşiţi pe internet când luaţi unul de la altul. nu ştiu cum să-ţi explic mai bine de atât, dar îţi spun sigur că nu poţi avea viteza aceea pe net... :axe:

Link spre comentariu

1. stiu ca am attach file - dar am multe chestii puse pe forum si nici nu mai stiu daca am loc - si daca e vreo problema cu latitul forumului - atasez pozele la o rezolutie mai mica :smt003 (sa ma anunti daca sa la micsorez si pe cele de mai sus)ai dreptate .... conexiunea intre noi se stabileste prin retea - nu prin internetdaca e vorba sa se stabileasca conexiunea prin internet am un transfer de vreo 25 - 30 kBps --- da` imi pun si eu intrebarea - la ce sa ma chinui sa copii prin internet cand gasesc tot ce am nevoie pe ODC ?? :smt001

Link spre comentariu

eu am abonament 7euro-384kb/sec 4G SI ASCULT rADIO21(128KBS)SI NATIONAL FM FAra intreruperi Isp-ul Planet rivulus(partener astral)da nu stiu cum vine asta..de la unii tot din [ipn]iau cu 6 7 mega/sec(si din celalalt capat de oras cu 1 2 mega) si de la altii cu 40k/sec :smt017 ,de pe net rar cand coboara sub 45/sec navigarea merge super..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări