Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio prin internet.

Vizitator SIG

Postări Recomandate

Daca vreau sa ascult un post de radio ce ofera posibilitatea de a-l asculta de pe site-ul lor,imi consuma mai mult din limita de download pe care o am sau e ca si cand a-si naviga pur si simplu aiurea pe net.Merci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

11

• adi_0106

4

• FIXVID

4

• Dj_Dog

4

Top autori în acest subiect

S-acuma vine bomba:Am un PII(300 Mhz procesorul) si 64 RAM dar nu merge,in sensul ca reda 1 sec. apoi 5 sec.se incarca si tot asa.Am sanse daca pun RAM-i mai multi sa ascult cursiv?sau sunt departe de asemenea ganduri.Merci.

Link spre comentariu

nu este problema de la calculatorce tip de conexiune ai la internet?aceasi problema o am shi eu cu posturile de radio care emit din rds, astral sau eu stiu ce alta provider de ... ca astea doua.

Link spre comentariu

Am internet de la cei care au televiziune locala,prin cablul lor si prin modem.Abonamentul il am pe o viteza(teoretica) de 256 kbps.Cand downloadez ceva insa vad ca viteza de lucru este de doar 16...18 Kbps.O fi de la ei inseamna,nu asigura o viteza de rulare suficienta ca sa se poataasculta on-line radio?La configuratia mea,daca ar fi viteza mai mare de trafic,ar merge treaba?

Link spre comentariu

eu?

nu tu... :)SIG, se pare că ai astral. teoretic, ar trebui să meargă acceptabil. Eu ascult radio21 64k şi se întrerupe foarte rar... (am ab de 29$)la rata aia de download eu aş crede că ai 128kbs... :snakeman:
Link spre comentariu

Deci am prin RDS si televiziune si telefon si internet.Dar eu am abonament de 9 $ si e mentionat ca 4G download merge(reclama) pana la 256 Kbps,dupa aceea cu viteza de pana la 128 Kbps.Cuvantul magic din oferta lor este"pana la" 256Kbps,deci poate fi o viteza relativa din intervalul 0-256. Nu e mult 29 $ cat platesti tu?Deci daca ar fi minim 64 Kbps ar trebui deja sa pot asculta cursiv nu?Calculatorul nu trebuie sa aiba RAM-i mai puternici,nu ar ajuta?

Link spre comentariu

calculatorul care îl ai ar trebui să facă faţă cu succes...apoi, ca să facem o comparaţie: decât să dau 9$ si să am o viteză de kkt şi suport tehnic 0 (nu ştiu cum e la tine în oraş, dar în cta nu răspunde nimeni la tel rds, la oricare din cele 6 numere) mai bine dau 29$, fără limită de trafic şi până la 512 kbs (downloadez destul de des cu 50-60k) în plus, de la 1 se spune că s-ar tripla viteza :supz:

Link spre comentariu

Si la noi,SM,au mai multe tipuri de abonamente,si catre 20$ parca,care ofera viteza mai mare desigur,dar mirarea mea era in sensul ca n-asi fi crezut ca sa nu poata oferi,chiar daca e cel mai mic tip de abonament cel cu 9$,posibilitatea de a asculta un radio on line.In cazul asta faza cu cei 256 Kbps este ca si cu miile de wati P.M.P.O. la casetofoanele noname.(doar reclama)

Link spre comentariu

cei 256Kbps sunt 512Kbps la abon de 9$ pt ca s-a marit banda si reprezinta viteza MAXIMA, nicaieri in contract nu scrie ca RDS ti-ar garanta viteza aceea, deci si daca merge cu 1Kbps se incadreaza in cei 512, asa ca nu va mai tot plangeti, daca cineva vrea banda garantata din cate stiu eu sunt abonamente cu banda garantata insa la ceva mai multi $$$.

Link spre comentariu

frate d c nu va conectati la retelele de cartier si va bagati net de la provideri locali? si nu mai va chinuiti cu rds sau astral la care platiti si o gramada de bani

Nici la retelele de cartier, treaba cu ascultatul radioului sau vizionatul emisiunilor tv on-line nu este prea roz atat timp cat nu ai un abonament care sa inceapa cu o cifra mai mare la pret :) Din cate stiu eu, avantajul la aceste retele fata de rds sau astral este doar viteza de download in reteaua locala, caci la traficul pe net e cam la fel... Asigura cam 10KB/s la abonament minim, si se duc spre 30-50KB in cazul unui abonament mai bun. Ideea e ca, in cazul rds (nu stiu sigur daca si la astral), cei 256Kb/s inseamna de fapt 32KB/s primii fiind biti/s, cei din urma byti/sec :smt003 de fapt cred ca si la astral e la fel, desi nu bag mana in foc. http://www.abeltronica.com/velocimetro/ ... newlang=uk aici afli viteza si in Kb/s si in KB/s
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări