LARY Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Daca are fir de confort il gasesti singur. Ia un bec de 5w sau mai mic daca ai, punei doua fire, un fir il pui la plus la siguranta modulului iar cu celalant fir masori pe pini care sunt liberi pe modul.Cum masori e simplu, apesi butonul de incuiat de la telecomanda si pe pinul care il testezi trebuie sa apara un minus (bec-ul se va aprinde) pentru 15-20 secunde.Hai ca te descurci ca nu e greu Link spre comentariu
Vizitator vallyyy Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Multumesc mult pentru raspuns,dar am stat ceva ore pe net in seara aia si am gasit schema concreta a modulului meu,am identificat firul cu pricina si am facut conexiune,totul este ok acum se ridica geamurile din telecomanda. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 ar trebui sa mai ai o mufa care se cupleaza pe pinii ramasi liberi.firul pt geam este primul de linga mufa mare.este galben in original.pe ce masina vrei sa cuplezi geamurile? Link spre comentariu
Vizitator adikeysoft Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Ca n-am mai intrat de demult pe aici.Am rezolvat cu a doua telecomanda are un buton modulul prin care poti sincroniza telecomenzile.Am o alta problema acum,vreau sa fac geamurile sa se ridice din telecomanda,faza este ca nu stiu care este pinul Negative Power Window si nu am schema,daca aveti careva idee sa-mi spuneti in functie de pozaSalut! Scrie , te rog , daca este ex poza postata de tine si iti postez schema electrica la acest modul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum