Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul inchidere centralizata - chei briceag

Vizitator vallyyy

Postări Recomandate

Daca are fir de confort il gasesti singur. Ia un bec de 5w sau mai mic daca ai, punei doua fire, un fir il pui la plus la siguranta modulului iar cu celalant fir masori pe pini care sunt liberi pe modul.Cum masori e simplu, apesi butonul de incuiat de la telecomanda si pe pinul care il testezi trebuie sa apara un minus (bec-ul se va aprinde) pentru 15-20 secunde.Hai ca te descurci ca nu e greu :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LARY

3

• dorul3t

2

• Big

2

• vasy59

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator vallyyy

Multumesc mult pentru raspuns,dar am stat ceva ore pe net in seara aia si am gasit schema concreta a modulului meu,am identificat firul cu pricina si am facut conexiune,totul este ok acum se ridica geamurile din telecomanda.

Link spre comentariu

ar trebui sa mai ai o mufa care se cupleaza pe pinii ramasi liberi.firul pt geam este primul de linga mufa mare.este galben in original.pe ce masina vrei sa cuplezi geamurile?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator adikeysoft

Ca n-am mai intrat de demult pe aici.Am rezolvat cu a doua telecomanda are un buton modulul prin care poti sincroniza telecomenzile.Am o alta problema acum,vreau sa fac geamurile sa se ridice din telecomanda,faza este ca nu stiu care este pinul Negative Power Window si nu am schema,daca aveti careva idee sa-mi spuneti in functie de poza

Salut! Scrie , te rog , daca este ex poza postata de tine si iti postez schema electrica la acest modul!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări