Vizitator vallyyy Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Mi-am montat si eu acum 5 luni pe masina , un modul de inchidere (cu cheie briceag ca in poza atasata),totul a fost ok ,pana acum cateva zile cand am mai verificat telecomanda de "rezerva" (era pe pauza din prima zi de cand am montat modul , nu am folosit-o decat de 3 ori pentru proba si atunci mergea) ,i-am pus bateriile celeilalte care merge ,tot degeaba ,se aprinde ledul ,insa nu actioneaza asupra masinii . Ma gandesc ca poate s-a desincronizat fata de modul sau ceva de genul .Este posibil asa ceva ? Exista vreo metoda de invatare a telecomenzii ,am vazut ca spate au niste sticker cu un cod ,ce-i codul acela ? Link spre comentariu
AV1000 Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 de obicei exista , daca ai schema , sau sti cum se numeste modulu , iei specificatia si vezi acolo procedeu , nui complicat , numa sa gasesti procedura Link spre comentariu
Vizitator vallyyy Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 E thunder din ce stiu de la tipul care mi-a montat-o , nu mai am cutie si nici schema la ea .....presupun ca majoritatea modulelor au cam aceeasi procedura de invatare ,daca au aceasta functie.Alte pareri ? Link spre comentariu
madkat Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Thunder am si eu - si in manual nu scrie nimic de invatarea telecomenzilor. Nici buton "valet" pentru procedura asta, nu are. Link spre comentariu
vasy59 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Am si eu una la fel ,defectul la a mea este ca functioneaza numai cand sant in masina si ma apropii cam la 20cm de modul,merge perfect dar cand ma departez nu mai face nimic.Am cumparat-o de pe Ocazii de la un tip din DRAGASANI ,avea foarte multe de vanzare,de aia le dadea si ieftine fiind-ca erau niste stifturi,.asa ca trebuie sa ne impacam cu gandul ca am fost FRAIERITI.Stima Link spre comentariu
Big Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 de obicei cat dai atat face... thunder este o firma made in china care de obicei nu prea le reusesc produsele dar 5% sunt ok. cauta manualul de instalare si sigur vei gasi acolo procedura de invatare a telecomenzii. Link spre comentariu
vasy59 Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Unde sa-l gasesc? Link spre comentariu
Vizitator vallyyy Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Pe mine ma dispera ca a cedat asa stand ,cealalta merge perfect ,faza e ca am dat 130 de lei cu tot cu instalarea (stiu m-am fraierit) ,poate de banii astia reparam inchidere originala a masinii ,dar incai ziceam ca acum am 2 telecomenzi ,am pe naiba ,nu am gasit manual decat schema de instalare unde nu apare nimic despre invatare :cry: Link spre comentariu
dorul3t Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 si eu ma ocup cu prostii d-astea... comercializez montez...eu pe dacia mea am carub.. o sa incerc sa folosesc si eu a 2-a telecomanda.. ca n-am folosito pana acum...din ce am vazut eu.. si la acele module ce le comercializez si la altele.. pe modul au un buton de reset... verifica daca il ai... si incearca sa ii faci un reset...zic eu ca asa ar trebui sa mearga 100% Link spre comentariu
LARY Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Salut daca te descurci sa ajungi la unitatea centrala le poti programa destul de simplu.Are un buton mic de tot undeva lnga mufa modulului il ti apasat pina clipesc semnalele (daca e legata pe semnale) dupa care apesi pe telecamenzi (si pe una si pe cealanta) dupa care eliberezi buton de pe modul si va functiona ambele telecom.Sper sa te descurci. Link spre comentariu
dorul3t Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 da.. ala e butonul de reset... Link spre comentariu
LARY Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 La ce te referi ca e butonul de reset? Cu butonul ala se programeaza telecomenzile si doar atit.Daca il apesi nu isi face nici un reset. Link spre comentariu
Vizitator adikeysoft Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Mi-am montat si eu acum 5 luni pe masina , un modul de inchidere (cu cheie briceag ca in poza atasata),totul a fost ok ,pana acum cateva zile cand am mai verificat telecomanda de "rezerva" (era pe pauza din prima zi de cand am montat modul , nu am folosit-o decat de 3 ori pentru proba si atunci mergea) ,i-am pus bateriile celeilalte care merge ,tot degeaba ,se aprinde ledul ,insa nu actioneaza asupra masinii . Ma gandesc ca poate s-a desincronizat fata de modul sau ceva de genul .Este posibil asa ceva ? Exista vreo metoda de invatare a telecomenzii ,am vazut ca spate au niste sticker cu un cod ,ce-i codul acela ? SALUT !! CUMONTARI si SERVICE ma ocup , dar in Craiova !! asa ca te pot ajuta doar ...aici ....deschizi carcasa , ( cele 4 suruburi ) , si in interior o sa ai JUMPERI ...doua perechi , asta si in functie de modelul achizitionat de tine ...JP 1 se ocupa cu iesire negativa pentru claxon , iar jumper 2 pentru invatarea telecomenzilor !!! faci scurt intre pinii JP2 cu contactul pus ACC ON , 5 secunde , dupa care apesi pe rand , unul dintre butoanele de pe telecomenzi ( cheia briceag ) , poti memora max 4 bucati . dupa 10 sec , iese din program invatarea telecomenzi !!!daca mai este valabil , sc si iti trimit instructiunile si schema electrica !!! o768 o99 o89 BAFTA !! Link spre comentariu
Vizitator vallyyy Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Ca n-am mai intrat de demult pe aici.Am rezolvat cu a doua telecomanda are un buton modulul prin care poti sincroniza telecomenzile.Am o alta problema acum,vreau sa fac geamurile sa se ridice din telecomanda,faza este ca nu stiu care este pinul Negative Power Window si nu am schema,daca aveti careva idee sa-mi spuneti in functie de poza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum