Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nush ce are displayul

Vizitator anvanglion

Postări Recomandate

Vizitator anvanglion

buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu privire la o problema la laptopul meu proaspat achizitionat an Asus K61ic. pana nu demult mi se tot stingea ecranul laptopului, sau facea in asa fel incat parca tineam telefonul lipit de ecran, de multe ori nu vibra asa de tare dar de ajuns incat sa se decaleze literele. i-am schimbat windows-ul lam dus la curatat de praf si orice alta substanta dar nimica, de fapt nu mai facea asa de tare sau de des, dar tot avea o problema cand eram pe mozila si cautam pe google cva incepe sa se decaleze literele si puneam cursorul de la mouse in stanga ecranului si aparea ca o banda transparenta care daca il miscam de sus in jos se decala doar cat era banda aia atata. nu stiu ce are, nimeni nu stie. mi sa spus ca e display-ul dar culmea ca dupa ce iam schimbat wisows-ul nu mai facea asa tare. am zis sa nu fie cva virusi ascunsi sau eu mai am un televizor performant si l-am mai legat cu hdmi la laptop, am citit intr-un forum ca trebuie sa fie stins laptopul inainte sa il leg apoi sa ii dau drumul ca se strica. va rog ajutatima ca nu mai stiu ce sa fac cu el! si se mai fac si dungi verticale colorate si orizontale alb negru.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

• idm_luci

1

Top autori în acest subiect

Daca e proaspat achizitionat nu e in garantie ?? Daca e nu te mai stresa si du-l inapoi , sigur are o problema.Daca nu mai e in garantie banuiesc ca l-ai luat SH deci nu e chiar proaspat si pot interveni diverse defectiuni. Pot sa iti recomand diverse variante de testare , de ex. schimba driverul video sau testeaza ecran extern(VGA sau HDMI) , si cel mai greu testeaza pe un display compatibil.Daca nici o varianta de mai sus nu functioneaza probabil ai probleme cu procesorul grafic si recomandarea mea este un service specializat, totusi mie mi se pare un bruiaj care nu as crede sa se datoreze GPU-ului.Inca o data ma repet daca e in garantie nu-i fa nimic , du-l inapoi !!

Link spre comentariu
Vizitator nasul

Du-l la garantie, dar din cate vad e un model mai vechi si probabil ca l-ai luat la mana a doua. Poate sa fie o problema cu driverele de la placa video si de aceea e mai bine sa instalezi driverele de pe CD-ul care vine cu laptopul. Cea mai buna varianta ar fi sa suni de unde l-ai luat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări