Vizitator anvanglion Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu privire la o problema la laptopul meu proaspat achizitionat an Asus K61ic. pana nu demult mi se tot stingea ecranul laptopului, sau facea in asa fel incat parca tineam telefonul lipit de ecran, de multe ori nu vibra asa de tare dar de ajuns incat sa se decaleze literele. i-am schimbat windows-ul lam dus la curatat de praf si orice alta substanta dar nimica, de fapt nu mai facea asa de tare sau de des, dar tot avea o problema cand eram pe mozila si cautam pe google cva incepe sa se decaleze literele si puneam cursorul de la mouse in stanga ecranului si aparea ca o banda transparenta care daca il miscam de sus in jos se decala doar cat era banda aia atata. nu stiu ce are, nimeni nu stie. mi sa spus ca e display-ul dar culmea ca dupa ce iam schimbat wisows-ul nu mai facea asa tare. am zis sa nu fie cva virusi ascunsi sau eu mai am un televizor performant si l-am mai legat cu hdmi la laptop, am citit intr-un forum ca trebuie sa fie stins laptopul inainte sa il leg apoi sa ii dau drumul ca se strica. va rog ajutatima ca nu mai stiu ce sa fac cu el! si se mai fac si dungi verticale colorate si orizontale alb negru. Robeert: modificat titlu. Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Corect - prima data testeaza daca pe un display extern merge fara probleme. Ai doua variante: daca se vede bine - ai sanse sa fie defect LCD-ul de la laptop; daca se vede la fel - ai sanse sa fie de la placa video/drivere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum