Optiplex Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Buna ziua . Ca un "moft" audiofil mi-am luat un pickup si am incercat (surpriza ca mi-a reusit) sa-l repar. Acum imi dau seama ca nu am muzica pentru el ...mai exact discuri. Va intreb pe voi ... mai ascultati discuri? ... de unde procurati? Sunt curios unde as gasi discuri cu muzica ... mai noua. Vad ca si unii DJ folosesc discuri .. nu cd playere cu aspect de pickup...pe discurile alea e doar fundalul? ei de unde isi iau discurile? Exista firme care fac discuri la comanda? Pe piata nu gasesc nimic. Doar in pietele de vechituri am avut ceva noroc ... muzica populara si country lent (desi imi place si populara si country ce gasesc nu ma atrage deloc).Eventual daca s-ar gasi : Caro Emerald - Deleted scenes from the cutting room floor (2010)Ionel Tudorache (nu radeti...chiar imi place cum canta) (sincer nu stiu anul) Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Eu imi imaginez urmatoarea chestie.Manele pe vynil eu am placi de la bunicul meu acum nu stiu de unde sa iau. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Vezi aici, nu-ti place nimic?viewtopic.php?f=59&t=80394&start=15Succes Link spre comentariu
iulidan2 Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Cauta pe net, vei gasi discuri noi.Mai poti gasi pe la iubitorii de vinil, tot pe net, discuri mai vechi, unele in stare buna. Link spre comentariu
Optiplex Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Strombi .. abtine-te de la glume Basesciene. Daca tie muzica lautareasca ti se pare "manele" bine ... dar nu fa off-topic! eu am placi de la bunicul meu acum nu stiu de unde sa iau....am spus ca multe din cele vechi nu ma intereseaza. Cauta pe net, vei gasi discuri noi.Mersi , am gasit ....in alte tari , am deschis topicul in speranta ca stiti vreun magazin din RO ... sau chiar TM care se ocupa cu asa ceva. Link spre comentariu
pirvuti Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Ebay.de Vinylschallplatte * se scot si acum discuri de vinyl dar in serii scurte (de ex: http://cgi.ebay.de/Diana-Krall-Very-Bes ... 3cb62ca7db). pe Ebay gasesti cam ce vrei, calitate vest (nu bulgaresti sau electrocord) si titluri faine. totul la preturi mult mai bune decat in RO Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum