Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica pe vinyl...de unde se gaseste?

Optiplex

Postări Recomandate

Buna ziua . Ca un "moft" audiofil mi-am luat un pickup si am incercat (surpriza ca mi-a reusit) sa-l repar. Acum imi dau seama ca nu am muzica pentru el ...mai exact discuri. Va intreb pe voi ... mai ascultati discuri? ... de unde procurati? Sunt curios unde as gasi discuri cu muzica ... mai noua. Vad ca si unii DJ folosesc discuri .. nu cd playere cu aspect de pickup...pe discurile alea e doar fundalul? ei de unde isi iau discurile? Exista firme care fac discuri la comanda? Pe piata nu gasesc nimic. Doar in pietele de vechituri am avut ceva noroc ... muzica populara si country lent (desi imi place si populara si country ce gasesc nu ma atrage deloc).Eventual daca s-ar gasi : Caro Emerald - Deleted scenes from the cutting room floor (2010)Ionel Tudorache (nu radeti...chiar imi place cum canta) (sincer nu stiu anul)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

2

• iulidan2

1

• sorinpavel

1

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Strombi .. abtine-te de la glume Basesciene. Daca tie muzica lautareasca ti se pare "manele" bine ... dar nu fa off-topic!

eu am placi de la bunicul meu acum nu stiu de unde sa iau.

...am spus ca multe din cele vechi nu ma intereseaza.

Cauta pe net, vei gasi discuri noi.

Mersi , am gasit ....in alte tari , am deschis topicul in speranta ca stiti vreun magazin din RO ... sau chiar TM care se ocupa cu asa ceva.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări