Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta clona PicKit2

adicontakt

Postări Recomandate

Vizitator mariannnn

bobina este de 680uH? dioda D4 este 1N5817/18/19??tranzistorii sunt echivalenti sau cei din lista de piese?tensiunea la USB cat este cel putin 4,9V cam astea sunt pretentiile montajului..din cate am inteles de la ceilalti useri, eu singura problema care am intampinat-o a fost un circuit intrerupt foarte fin incat nici la lupa nu se vede...in rest am programat 4 uC-uri cu el si nu au fost probleme...

Link spre comentariu

bobina este de 680uH? dioda D4 este 1N5817/18/19??tranzistorii sunt echivalenti sau cei din lista de piese?tensiunea la USB cat este cel putin 4,9V cam astea sunt pretentiile montajului..din cate am inteles de la ceilalti useri, eu singura problema care am intampinat-o a fost un circuit intrerupt foarte fin incat nici la lupa nu se vede...in rest am programat 4 uC-uri cu el si nu au fost probleme...

pai bobina doar cand programezi intra in actiune cu cei 13 v...parca.....dioda este 1n5819.....tranzistorii sant cei din lista iar la usb are 5,1v ....iar pic18f2550 l-am programat cu art2003prog
Link spre comentariu

Salut,Daca ai voltajul ala la USB ar trebui sa mearga cu dioda 1N5819.Ai bobina pe placa sau nu inca?Problema pe care o ai este la hardware si trebuie sa verifici bine placa si daca ai montat componentele corect.Succes

Link spre comentariu

am realizat si eu o clona Pickit2 ....dar nu-l vede...apare PICkit 2 not found.Check USB connections and use Tools-Check Communication retry.

Cu ce si cum ai programat firmwareul clonei?
Link spre comentariu

am realizat si eu o clona Pickit2 ....dar nu-l vede...apare PICkit 2 not found.Check USB connections and use Tools-Check Communication retry.

Cu ce si cum ai programat firmwareul clonei?
.iar pic18f2550 l-am programat cu art2003prog......ce firmware..???
Link spre comentariu

Incerc si eu un raspuns. Art2003 cred ca este un programator de tip LVP si atunci iti dezactiveaza unul din pinii pic-ului, cred ca 26. Incearca sa programezi 18F2550 cu un programator HVP. Sper sa te ajute!

Link spre comentariu

Incerc si eu un raspuns. Art2003 cred ca este un programator de tip LVP si atunci iti dezactiveaza unul din pinii pic-ului, cred ca 26. Incearca sa programezi 18F2550 cu un programator HVP. Sper sa te ajute!

aaa...o sa incerc...mersi
Link spre comentariu

aaa...o sa incerc...mersi
am incercat...l-am programat cu programator HVP de aici http://www.circuitvalley.com/2011/05/mi ... ammer.html si tot nu il recunoaste....PICkit 2 not found.Check USB connections and use Tools-Check Communication retry....deci ...mai verific odata....placa...
Link spre comentariu

care a fost problema mai exact?

pai pini de sub soclul lui 16f2550 aveau reziduri de cositor ....si faceau scurt ..... :ras: ...erau din recuperari...dezlipiti...de pe placi....
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

este ok daca am la VPP 11.35Vpe montaj iat in soft la verificare 12.5v MCLR/ON SI MCLR/OFF12.2v iar la VDD 2.5 ce ar putea sa fie defect, sau trebuie sa cresc din sageti la 5V (boina este de 471k(470mH) , si inca o chestie bobina cred ca intra in oscilatie si tiuie, ceparere aveti

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am reusit sa programez cu aceasta clona : 16F628, 16F684 ....Dar ... NU "VEDE" 12F675 !!! Am incercat cu vreo 4 bucati, noi, vazute/scrise apoi OK cu programator JDM pe serial. Opinii ?Multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări