adicontakt Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 cositoreste traseele cu probleme Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 ce inseamna asta? e problema cu hex-ul sau microcontrolerul... Link spre comentariu
oficemircea Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Probabil ai dat blank chek iar pic-ul nu este blank. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 cositoreste traseele cu problemecositoreste traseele cu problemeeu unul nu recomand "cositorirea"...si-am vazut pe forumul unde a fost publicata schema ca nici ei...cat priveste eroarea data:1. cititi instructiunile de la pickit2 ...cele de pe pagina oficiala..cu mici chesti referitoare la programarea off-line (adica faRA calc) totul este identic.2. cel mai probabil ...integratul care ati vrut sa-l cititi este protejat la copiere...sau ati gresit scrierea lui 16F684 si cand l-ati scris dvs. ati bifat sa-l protejatistima Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Am un doua hex-uri pentru un uC 16f684, am importat pe rand hex-urille, pe amandoua hex-urile le-am verificat si aceeasi eroare...uC-urile sunt noi..goaleAcelasi hex cu eroare l-am scris in uC, mi-a aparut mesajul 'programming succeded' l-am sters(erase) toate actiunile succeded, doar verify mi-a aparut eroarea respectiva care nu stiu ce inseamna...Daca scriu hex-ul in uC, si continui cu montajul respectiv este posibil sa nu functioneze din cauza softului...nu? Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 am vazut pickit - uri facute cu toate traseele cositorite , nu doar unele din ele si functioneaza asa ca nu cred ca daca are probleme cu un traseu doua i sa fie problema daca il cositoreste Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Pana la urma e din cauza hexului protejat la editare? Link spre comentariu
MatyC Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 @mariannnn: sunt doua variante posibile. Hexul care-l scrii in pic are biti de cod protect activ sau in Tool/Enable code protect este bifata optiunea si suprascrie bitul cerut in hex. Rezultatul este acelasi ca nu poti verifica ce a scris. La comanda Read vei avea doar 0000 0000 etc si in rosu informatia " Code protect". Programul in schimb a fost scris corect insa nu se poate verifica.Eu am patit problema asta in ciuda faptului ca hexul folosit nu avea activa optiunea de cod protect insa in Tools ramase activata de la hexul anterior care avea activa CP. Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 am programat pic-ul? Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Pe prima poza scrie mare si rosu code protect. Asa ca nu poti citi ce ai scris.Probabil e scris bine. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 am realizat si eu o clona Pickit2 ....dar nu-l vede...apare PICkit 2 not found.Check USB connections and use Tools-Check Communication retry. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 am realizat si eu o clona Pickit2 ....dar nu-l vede...apare PICkit 2 not found.Check USB connections and use Tools-Check Communication retry.....pai prea putine detalii spuneti...... dar sistemul de operare il vede?...ca fiind un device din categoria "Human interface devices? Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 cand il pui la USB iti apare new hardware found...daca nu il vede la >device manager>Human interface devices, ia un voltmetru si masoara tensiunea 5V daca vine de la usb... mai sus am postat eu o poza unde am avut problema, verifica daca ai continuitate, automat ar trebui sa ai 5V acolo unde am incercuit...eu iti spun singura problema care am avut-o cu pickitul meu... Link spre comentariu
jokerul verde Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 am realizat si eu o clona Pickit2 ....dar nu-l vede...apare PICkit 2 not found.Check USB connections and use Tools-Check Communication retry.....pai prea putine detalii spuneti...... dar sistemul de operare il vede?...ca fiind un device din categoria "Human interface devices? nu Link spre comentariu
jokerul verde Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 cand il pui la USB iti apare new hardware found...daca nu il vede la >device manager>Human interface devices, ia un voltmetru si masoara tensiunea 5V daca vine de la usb... mai sus am postat eu o poza unde am avut problema, verifica daca ai continuitate, automat ar trebui sa ai 5V acolo unde am incercuit...eu iti spun singura problema care am avut-o cu pickitul meu...am verificat traseul ...este bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum