Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta clona PicKit2

Postări Recomandate

Vizitator mariannnn

Cine din Bucuresti m-ar putea ajuta sa programez microcontrolerul Pic18F?Domnul Vdec s-a oferit ca ma poate ajuta, si-i multumesc pe aceasta cale, dar nu pot fi de fata - face asta la serviciu...nu ca nu am incredere dar vreau sa vad cum se face...este cineva doritor sa ma ajute cu microcontrolerul?Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator mariannnn

Eu pot sa te ajut sa-l programezi , stau pe Giurgiului to in 5. ID mess unuldinei

Multumesc mult! am rezolvat...l-am programat la facultate...l-am montat totul bine mersi si l-am alimentat intr-un final...am introdus mufa in mai multe usb-uri din pc si nici o miscare...se aprinde led-ul de power, la Device manager nu zice ca ar detecta un nou hardware...nici o miscare.nu-mi dau seama ce am gresit...
Link spre comentariu
Vizitator mariannnn
post-1-139829357212_thumb.jpgpost-1-13982935722_thumb.jpgpost-1-139829357228_thumb.jpgpost-1-139829357235_thumb.jpgastea sunt pozele cu montajul...de scurtcircuit mi-e cam greu sa cred ca ar fi...echivalentiele puse de mine dunt: dioda D4 - 1N5819 plus tranistorii BC546B si BC557B in locul celor BC548 si BC558A si bobina...in rest sunt exact ca pe silkscreen
Link spre comentariu

am montat totul bine mersi si l-am alimentat intr-un final...am introdus mufa in mai multe usb-uri din pc si nici o miscare...se aprinde led-ul de power, la Device manager nu zice ca ar detecta un nou hardware...nici o miscare.

Poate va ajuta: zilele trecute am facut pentru un prieten un montaj de tipul asta...(ca o paranteza nu a fost primul) ...si la primul test OK. Ambalat...trimis in alata localitate...si telefonul de la prieten suna. Imi spune ca nu mere (la fel ca la dvs). In fine vine la mine cu el .. se confirma si am gsit ce a fost : Mufa de USB mama proasta (chiar daca a fost noua!!!!) O lamela pe date nu facea contact ferm. Deci recomandare sa berificati bine mufa accea in special ca seama cu ce-am avut eu :rade:
Link spre comentariu
Vizitator mariannnn

am gasit un circuit intrerupt care nici la lupa nu se vede...doar la buzzer am urmarit circuitul + si am constatat ca este intrerupt(este incercuit pe atasament...)acum sunt la serviciu si nu pot urmari mai mult...post-1-139829357312_thumb.jpg

Link spre comentariu

intradevar e posibil sa fie probleme cu mufa , eu am patit-o in timpul unei programari cand mi-a "disparut " pickitul din windows cablu cam batos si nu facea contact bine , de atunci programez cu pickitul pe masa si cablul cat mai drept intinsmare panarama tipul acest de mufa , prefeream cu mini usb dar lenea de a modifica cablajul m-a facut sa renunt

Link spre comentariu
Vizitator mariannnn
post-1-139829357498_thumb.pngDa este alimentarea din USB...care alimenta practic doar jumatate din circuit...este vreo problema daca cositoresc circuitele? cel putin acolo am sa-l cositoresc sigur pentru ca nu vreau sa las improvizatia aceea...cum verific sa nu mai fie alte probleme de acest gen?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări