nico_2010 Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 si cum recomanzi sa las optiunea? la mine e lasat pe Autodetect la Traget vdd source , dupa care bifez si casuta On la VDD Pickit2 5vprecizez ca fac asta cand programez pe soclu zif , nu ICSPtoitusi nu vad nicio diferenta daca bifez sau nu casuta respectiva , pickitul citeste sterge si programeaza la felLasa-l pe "Autodetect" Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 si bifez si cazuta de on ? la 5V? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 si bifez si cazuta de on ? la 5V?Nu, il lasi cum este in fotografiile postate de mine Link spre comentariu
kotezzyno Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 un coleg ce ma poate onora cu schema siteul http://www.micros-designs.com.ar/pickit2-clone-5v3-3v/ nu merge :( Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 http://dangerousprototypes.com/2011/10/20/pickit2-clone-5v3-3v/ Link spre comentariu
Kreator Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 A facut cineva clona de AICI? (Palma clone) Daca da, ce probleme ati intampinat in realizarea lui? Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 daca te uiti mai in urma o sa vezi ca eu am realizat acel montaj si merge perfect exact asa cum e pe site Link spre comentariu
Kreator Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 @Briobit Multumesc! Link spre comentariu
efti Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 salut, vreau sa fac si eu o clona pickit2, din ce am citit trebuie scris hex-ul in pic prima oara, se poate face direct din program sau trebuie cu un programator special Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 PIC-ul il programezi cu un alt programator Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Avem colegi care vand in bazar uC-uri PIC18F2550 gata programate sunt sigur ca te pot ajuta cu un cip daca ii contactezi. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 daca erai din Bucuresti, te ajutam cu mare drag, ba mai mult, probam montajul tau.daca nu gasesti alta posibilitate, trimite-mi un microcontroler si ti-l programez eu, apoi ti-l trimit.e cam scarpinare de ureche stanga cu mana dreapta dar daca nu e si nu e alta posibilitate.... Link spre comentariu
Vizitator fm3175 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 salut, am facut montajul, am scris pic-ul, nu il vede calculatorul.ma puteti ajuta cu tensiunile pe fiecare pin de la pic. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 incearca alt cablu/port usb verifica sa nu ai trasee intrerupte... in special cele care trec printre pinii uC-ului sau ai altor componente(eu asta am patit, vezi si poze pe pagina 7-8-9)... vezi sa ai alimentare... chiar la bornele uC-ului si la mufa USB vezi Data+ si data-, diin amintiri ajung direct la pinii uc-ului...(continuitatea de la mufa usb pana la pinii uC-ului) vezi soclul sa nu fie ''recuperat'' deci sa nu faca contact... stai calm ca se rezolva. PS: e ceva ciudat cu ora mesajului tau... ai dat cumva mesajul din viitor? Link spre comentariu
Vizitator fm3175 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 incearca alt cablu/port usb verifica sa nu ai trasee intrerupte... in special cele care trec printre pinii uC-ului sau ai altor componente(eu asta am patit, vezi si poze pe pagina 7-8-9)... vezi sa ai alimentare... chiar la bornele uC-ului si la mufa USB vezi Data+ si data-, diin amintiri ajung direct la pinii uc-ului...(continuitatea de la mufa usb pana la pinii uC-ului) vezi soclul sa nu fie ''recuperat'' deci sa nu faca contact... stai calm ca se rezolva. PS: e ceva ciudat cu ora mesajului tau... ai dat cumva mesajul din viitor? de doua seri stau pe montaj, trasele au fost sunate, sunt OK, alimentare am pe uc, pinii data + si - nu am cum sa-i verific. . usb trimite 4.95 V in montaj. iar din pic pe pinii 9 si 10 am 2.3v iar pe pinul 26 am 4.95 cand resetez nu mai are tensiune. Ar trebuii sa am tensiuni si pe alti pini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum