Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta clona PicKit2

adicontakt

Postări Recomandate

si cum recomanzi sa las optiunea? la mine e lasat pe Autodetect la Traget vdd source , dupa care bifez si casuta On la VDD Pickit2 5vprecizez ca fac asta cand programez pe soclu zif , nu ICSPtoitusi nu vad nicio diferenta daca bifez sau nu casuta respectiva , pickitul citeste sterge si programeaza la fel

Lasa-l pe "Autodetect"
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator marian_ariciuc

daca erai din Bucuresti, te ajutam cu mare drag, ba mai mult, probam montajul tau.daca nu gasesti alta posibilitate, trimite-mi un microcontroler si ti-l programez eu, apoi ti-l trimit.e cam scarpinare de ureche stanga cu mana dreapta dar daca nu e si nu e alta posibilitate....

Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc

incearca alt cablu/port usb

verifica sa nu ai trasee intrerupte...

in special cele care trec printre pinii uC-ului sau ai altor componente(eu asta am patit, vezi si poze pe pagina 7-8-9)...

vezi sa ai alimentare... chiar la bornele uC-ului si la mufa USB

vezi Data+ si data-, diin amintiri ajung direct la pinii uc-ului...(continuitatea de la mufa usb pana la pinii uC-ului)

vezi soclul sa nu fie ''recuperat'' deci sa nu faca contact...

stai calm ca se rezolva.

PS: e ceva ciudat cu ora mesajului tau... ai dat cumva mesajul din viitor?

Link spre comentariu
Vizitator fm3175

incearca alt cablu/port usb

verifica sa nu ai trasee intrerupte...

in special cele care trec printre pinii uC-ului sau ai altor componente(eu asta am patit, vezi si poze pe pagina 7-8-9)...

vezi sa ai alimentare... chiar la bornele uC-ului si la mufa USB

vezi Data+ si data-, diin amintiri ajung direct la pinii uc-ului...(continuitatea de la mufa usb pana la pinii uC-ului)

vezi soclul sa nu fie ''recuperat'' deci sa nu faca contact...

stai calm ca se rezolva.

PS: e ceva ciudat cu ora mesajului tau... ai dat cumva mesajul din viitor?

de doua seri stau pe montaj, trasele au fost sunate, sunt OK, alimentare am pe uc, pinii data + si - nu am cum sa-i verific. .

usb trimite 4.95 V in montaj.

iar din pic pe pinii 9 si 10 am 2.3v iar pe pinul 26 am 4.95 cand resetez nu mai are tensiune.

Ar trebuii sa am tensiuni si pe alti pini.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări