Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta clona PicKit2

adicontakt

Postări Recomandate

Ok. M-am oferit voluntar si atasez ceea ce a iesit. Multumiri userului ywar2Cu toate acestea, am pus o memorie 24c16 si nu reusesc sa o citesc...Ce setari trebuiesc facute in pickit2 programmer? Nu am gasit niciunde memorii sa dau manual select, iar la automat nu o vede. Idei?

adaptor 24cxx si 93cxx.pdf

Link spre comentariu

Intrebare:citind pe pagina anterioara, m-am bagat ca musca...totul merge bine insa de ce imi zice ca am alimentare externa?[attachment=0]external Vdd.jpg[/attachment] ca n-am alimentare externa...

Daca este vorba de clona Pickit 2 prezentata in prima pagina sa stii ca este normala situatia cu prezenta tensiuni pe target cat timp ai vreun jumper conectat in SEL_VCC. Clona asta nu are tranzistor pentru decuplarea alimentarii pe ICSP prog. Singura metoda de izolare a programatorului fata de montaj (sau soclu) este dioda D3.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salutare tuturorAm realizat si eu aceasta clona si a functionat din prima, dar intampin o problema ciudataAm programat pic 16f628a, pic16f688, pic16f886 fara probleme dar nu pot programa un 12f675In prima faza l-am citit de nou, am notat valoarea oscal, am incarcat hex-ul, am scris in hex la ultima adresa valoarea oscal care am citit-o si i-mi spune valoare oscal invalida si apoi eroare adresa 0x000.....Daca incerc sa-l citesc iar i-mi da eroareMentionez ca sunt incepator in picCe este de facut , sau care sunt pasi de urmat in programare pic-urilor care au oscal?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări