adicontakt Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 se pare ca autorul (suky) nu a folosit tranzistorele din schema , el a pus echivalenti 2n si de aceea sunt invers pusieu unul am verificat si se pare ca BC-urile corespund cu silkul Link spre comentariu
25L91N11 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Salut,Vezi ca voltajul prea mic il ai din cauza la D4(1N5817) sau Q1 care este posibil sa fie chinez sau cu defect de fabrica.Corect cu tranzistorii. I-mi aduc aminte ca Suky a facut primul proiect cu 2n... la Q3 care este invers.Am facut priectul ala pentru mine si de 3-4 ori ptr. niste studenti care il folosesc si acum. A trecut ceva vreme si nu mai tin minte exact. Treaba cu bobina nu este asa de grava daca ai toate componentele bune si de calitate incearca sa pui ceva pe langa.Vezi in poza de mai jos ce bobine am folosit eu pe vremea aia.Am un PicKit2 original acum si inca mai am componente ptr. clona asta.Da-mi adresa ta pe PM si iti trimit eu bobina si o mufa usb (gratis) .Aceas clona am vazut-o pe la vanzari.viewtopic.php?f=59&t=86190&hilit=pickit2+3%2C3v%2F5v Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 si gata customizat cu mufa usb pe placa ,alta mufa ICSP ,bobina noua,quartz miniatura si dioda buclucasa 1N5817 image hosting multumiri eterne lui @Traxxx - pentru indrumarile date (stai linistit ca nu scapi de mine , o sa te mai bat la cap cand am nelamuriri) si domnului @25L91N11 pentru componentele trimise din alta tara prin DHL , ai dat dovada de multa colegialitate multumesc si celorlati care au subscris la acest topic ramane topicul deschis si pentru alti utilizatori care doresc sa construiasca acest tip de clona Link spre comentariu
25L91N11 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Salut,Felicitari ptr. realizare.Succes Link spre comentariu
Traxxx Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Felicitari eu oricum mai am pe 4 de dat un atestat la liceu si gata timp gramada Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 si gata , terminat , customizat si verificat , am programat 2 picuri un 167877a care facea figuri pe serial si un 16f628 cu osccalul pus de aiurea image uploader Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Foarte frumos, felicitarile mele . La cat mai multe programari reusite cu montajul. Ai reusit sa scrii si PIC-ul 16F877A care facea figuri? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 da , se pare ca dal-am sters si scris de mai multe ori sa fiu siguracum isi face si autodetectulil recunoaste pickitul fara probleme Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 si gata , terminat , customizat si verificat , am programat 2 picuriun 167877a care facea figuri pe serial si un 16f628 cu osccalul pus de aiurea16F628 are valoare osccal ? Link spre comentariu
25L91N11 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Salut, Nu are. Probabil a avut aceasi problema similara cu cea din link. http://www.electro-tech-online.com/micr ... ing-2.html Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2011 au disparut pozelepicul acela 628 , m-am jucat cu el cu un programator pe serial , cu adaptor usb-rs232 si am dat delay mare la softbineinteles ca nu a mers si l-am tot sucit invartit pana a aparut problema asta la else pare ca , cu pickitul am reusit sa il aduc la viata Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Bravo,frumos lucrat ,mai ales ca ai acolo si niste RPM-uri,sau ma insel?Cu pozele si schemele e ceva de Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 rpm? nu stiu ce sunt alea Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 RPM =rezistente cu pelicula metalica ,de format dreptungiular ,fabricatie RSR-Curtea de Arges foarte bune .e adevarat ca nu intreceau MLT-urile sovietice. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 nici prin cap nu mi-a trecut ca te referi la rezistente , am crezut ca e vre-o functie de a pickituluda mai am pe acasa ceva rezistente de genul acesta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum