Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta clona PicKit2

adicontakt

Postări Recomandate

se pare ca autorul (suky) nu a folosit tranzistorele din schema , el a pus echivalenti 2n si de aceea sunt invers pusieu unul am verificat si se pare ca BC-urile corespund cu silkul

Link spre comentariu

Salut,Vezi ca voltajul prea mic il ai din cauza la D4(1N5817) sau Q1 care este posibil sa fie chinez sau cu defect de fabrica.Corect cu tranzistorii. I-mi aduc aminte ca Suky a facut primul proiect cu 2n... la Q3 care este invers.Am facut priectul ala pentru mine si de 3-4 ori ptr. niste studenti care il folosesc si acum. A trecut ceva vreme si nu mai tin minte exact. Treaba cu bobina nu este asa de grava daca ai toate componentele bune si de calitate incearca sa pui ceva pe langa.Vezi in poza de mai jos ce bobine am folosit eu pe vremea aia.Am un PicKit2 original acum si inca mai am componente ptr. clona asta.Da-mi adresa ta pe PM si iti trimit eu bobina si o mufa usb (gratis) .Aceas clona am vazut-o pe la vanzari.viewtopic.php?f=59&t=86190&hilit=pickit2+3%2C3v%2F5v

Link spre comentariu

si gata :101 :101 customizat cu mufa usb pe placa ,alta mufa ICSP ,bobina noua,quartz miniatura si dioda buclucasa 1N5817

Posted Image

image hosting

multumiri eterne lui

@Traxxx - pentru indrumarile date (stai linistit ca nu scapi de mine , o sa te mai bat la cap cand am nelamuriri)

si

domnului @25L91N11 pentru componentele trimise din alta tara prin DHL , ai dat dovada de multa colegialitate

multumesc si celorlati care au subscris la acest topic

ramane topicul deschis si pentru alti utilizatori care doresc sa construiasca acest tip de clona

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Foarte frumos, felicitarile mele :aplauze :aplauze . La cat mai multe programari reusite cu montajul. Ai reusit sa scrii si PIC-ul 16F877A care facea figuri?

Link spre comentariu

si gata , terminat , customizat si verificat , am programat 2 picuriun 167877a care facea figuri pe serial si un 16f628 cu osccalul pus de aiurea

16F628 are valoare osccal ?
Link spre comentariu

au disparut pozelepicul acela 628 , m-am jucat cu el cu un programator pe serial , cu adaptor usb-rs232 si am dat delay mare la softbineinteles ca nu a mers si l-am tot sucit invartit pana a aparut problema asta la else pare ca , cu pickitul am reusit sa il aduc la viata

Link spre comentariu

RPM =rezistente cu pelicula metalica ,de format dreptungiular ,fabricatie RSR-Curtea de Arges foarte bune .e adevarat ca nu intreceau MLT-urile sovietice.

Link spre comentariu

nici prin cap nu mi-a trecut ca te referi la rezistente , am crezut ca e vre-o functie de a pickituluda mai am pe acasa ceva rezistente de genul acesta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări