briobit Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Multumesc frumos atat lui GeoMar cat si lui adicontakt inca o data ma scoateti din necaz. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 nu e bai, ma bucur ca functioneazace mai e pe la malu marii?? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Multumesc frumos atat lui GeoMar cat si lui adicontakt inca o data ma scoateti din necaz.Noi doar am incercat sa te ajutam. Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Intrebare:citind pe pagina anterioara, m-am bagat ca musca...totul merge bine insa de ce imi zice ca am alimentare externa? ca n-am alimentare externa... Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 pai nu ai de la usb? aia e alimetarea externa Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 alimentarea ''neexterna'' care este?de unde alta parte mai poate fi alimentat? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 sincer habar nu am , nu mi-am pus problema asta niciodata Link spre comentariu
MatyC Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 @marian_ariciuc: despre ce versiune de Pickit 2 vorbesti ca sa fiu sigur pe ce studiez. Eu banuiesc o problema in montaj. Link spre comentariu
Marius84 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Cu o intrebare va retin atentia si eu> Are cineva modul de conectare a memoriilor de genul 93cxx la aceasta clona? Am gasit pe forum doar pentru 24cxx. Nu mai dispun de port serial, ca pentru serial aveam tot.Multumiri anticipate! Link spre comentariu
MatyC Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Connections for 93LC devices --------------------------------------- PICkit 2 Pin 93LC Device Pin (DIP) (1) VPP 1 CS (2) Vdd 8 Vcc (3) GND 5 Vss (4) PGD 4 DO (5) PGC 2 CLK (6) AUX 3 DI 7 PE - enabled (Vdd) 6 'C' Device ORG Set to select word sizeEste un citat din fisierul "PICkit 2 Readme.txt". Se afla in folderul unde s-a instalat softul de la Pickit 2. In cazul meu "C:\Program Files\Microchip\PICkit 2 v2\". Link spre comentariu
Marius84 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Multam. Ideea e ca nefiind decat amator, mi-e destul de greu sa inteleg toate semnificatiile abrevierilor folosite in citatul expus. Cautam ceva mai mura-n gura de genul celeia expuse de un alt coleg pe care o atasez mai jos. Cu toate ca nici in foto nu stiu ce inseamna N/C, dar banuiesc ca este not connected. Gresesc? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 corect NC inseamna neconectat Link spre comentariu
Marius84 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Am gasit, postat de userul taxdoru in alt topic. Imi permit sa o atasez, fiind deja publica....Adaptor pickit2 93cxx Link spre comentariu
Marius84 Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Se ofera cineva voluntar sa faca un pcb care sa contina doua socluri pentru cele doua memorii, eventual montate invers, pe partea cablata si langa fiecare soclu sa fie desenate pe cablaj traseele pentru variantele smd si doua mufe pentru conectorul pickit2 (nu cred ca merge doar una din cauza rezistentei de 10k de la 24cxx)? Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Pai ofera-te tu, ca tot ai nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum