Marius84 Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Tocmai am programat un pic 16f876a pentru un esr-capacimetru, isi face treaba ok.Dacă are cineva un pdf cu plăcuța pentru programarea diferitelor picuri, memorii 24cxx si 93cxx, dar sa fie simplu placat, am văzut pe aici pe forum, dar dublu placat, va rog. Nu vreau cu soclu zif, socluri normale.Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator nehalem89 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Salutare,m-am apucat sa fac clona de pickit prezentat de suky, problema e ca nu am gasit bc548 si bc558A, intrebarea mea, merge sa pun ceva echivalent la tranzistorii respectivi? Link spre comentariu
25L91N11 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Salut,Cateva pagini mai in urma gesesti ce echivalenti au folosit colegii.Succes Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 cateodata imi vine sa ma las de electronicaam comandata un soclu zif cu 40 de pini si l-am luat "la gramada "fara sa stiu ca sutn de mai mutle tipuria sa ca m-am lipti de un zif in care nu intra decat integrate late de genul celor cu 40 de pini , ce e ingust nu merge ( gen dip 28,18 etc)asa ca verificati ce cumparati inainte Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Am primit si eu unul de pe ebay si arata ca mai jos (exact la treaba aia cu incaputul am stat si am studiat cam 2 zile sa vad unde gasesc mai ieftin si mai de incredere )A costat astronomica suma de 1,49 USD adus pana la posta din cartier. Link spre comentariu
mcross Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Tocmai am programat un pic 16f876a pentru un esr-capacimetru, isi face treaba ok.Dacă are cineva un pdf cu plăcuța pentru programarea diferitelor picuri, memorii 24cxx si 93cxx, dar sa fie simplu placat, am văzut pe aici pe forum, dar dublu placat, va rog. Nu vreau cu soclu zif, socluri normale.Multumesc!Pentru PIC-uri, eu folosesc acest adaptor. La cablaj, ordinea pinilor (VPP/MCLR.......AUX) este in oglinda, pentru ca atunci cand am proiectat cablajul pentru PicKit2-ul meu, am gresit si am pus pinii exact pe dos. Poate te ajuta. ISP_connector.pdf Link spre comentariu
soringt Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 poate te ajuta. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 cateodata imi vine sa ma las de electronicaam comandata un soclu zif cu 40 de pini si l-am luat "la gramada "fara sa stiu ca sutn de mai mutle tipuria sa ca m-am lipti de un zif in care nu intra decat integrate late de genul celor cu 40 de pini , ce e ingust nu merge ( gen dip 28,18 etc)asa ca verificati ce cumparati inaintelasă, că e bine: îl cablezi pentru seria 85xx, și gata eu am primit cadou un zif... dar parcă nu-mi vine să-l folosesc ”doar pentru un adaptor banal”...dar o să-mi calc pe inimă... e prea ușor de lucrat cu integrate cu un zif... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 nu-l mai folosesc la nimic , imi bag picioarele in el@mcross rezistentele alea niciodata nu le-am intel;es rostul , am programat fara ele si mi-a mers fara probleme Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 ... pune-l la vânzări, sau donează-l... poate vrea cineva un zif numai pentru dil20... Link spre comentariu
mcross Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 @adicontakt, nici la mine nu sunt montate si deasemenea merge fara probleme. Pentru ce or fi, nu stiu nici eu. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 e o discutie lunga de lvp si hvp cu ele pe care nu vreau sa o aduc in atentiela mine merge fara si punct Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 am gasit pe aici pe elforum mai demult, un link catre clona pickit 2 din atasament...are cineva idee de documentatie? vreau sa vad schema ei, poate este mai simpla ca cea de la suky, care o am si functioneaza perfect, insa vreau sa le compar si sa realizez cablaj cu smd-uri pentru cea mai simpla dintre ele....vreau sa iasa ceva de dimensiuni mici Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 imi raspund singur: mai simpla ca cea de la suky, nu se gaseste... Link spre comentariu
25L91N11 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Si clona din poza postata de tine este usoara. Sunt colegi aici pe forum care au realizat clona aceasta cu succes. http://www.mcuhobby.com/articles.php?article_id=7 http://mcuhobby.com/forum/viewthread.ph ... owstart=40 Ellforum viewtopic.php?f=11&t=36395&start=90 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum