Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta clona PicKit2

Postări Recomandate

De fapt ai inversat pozitia tranzistorilor cum a mentionat GeoMar, doar bobina ai schimbat-o?

Ai cumva un alt controler sa testezi in loc de 16f84?

PicKit 2 nu programeaza 16F84 insa poate sa programeze 16F84A.

Mai jos ai info pinout.

Nu numai am inversat pozitia dar le am schimbat.

Am programat un Pic 12f675 cu succes.

16f684 tot nu vrea.

Link spre comentariu

Nu numai am inversat pozitia dar le am schimbat.

Am programat un Pic 12f675 cu succes.

16f684 tot nu vrea.

==

Pai 16f84 nu o sa vrea nici sal .... , doar 16f84A

Nu stiu daca am mai spus aici insa clona aceasta este foarte rapida la scriere.

Incearca sa faci o carcasa sau macar izoleaza partea de jos a cablajului cu o placuta de plastic cum a facut adicontakt.Nu de alta dar sa nu il asezi pe ceva metalic din graba...

Felicitari!

Link spre comentariu

@GeoMar: Capacitorul de la pinul 14 al 18F2550 este foarte important pentru tensiunea de pe USB. Pune min.1uF, eu am de 2,2uF.Posibil ca aceasta sa fie cauza.

Am pus si 2,2uF degeaba, tot nu vrea, am 0,24v.Inclin sa cred totusi ca este dus PIC-ul, ciudat dar se pare ca asta este.
Link spre comentariu

colegul incearca de mai multe ori dar cu pauze intre clickuriconecteaza picul si da-i erase, lasa-l 2-3 secunde da-i blank check lasa-l putin dupa care incearca sa il programezifiguri imi facea un 628a care nu era nou dar dupa insistente de genul descris mai sus a merstotusi nu imi dadea eroarea aia , imi spunea doar no device detectedapropos ai ce dispozitive mai ai conectate pe usb?inca ceva nu folosi pickitul printr-un hub usb , multe sunt proaste si impart curentul

Link spre comentariu

A modificat/update firmware(ul) din PIC sa accepte si F84. Asta este, cine stie sta in fata.

Altii au ajuns si mai departe, http://www.microchip.com/forums/m487219-print.aspx

Au tras tare sa aduca PicKit 2 la un nivel mai superior si cred ca deja sunt introduse in noul firmware(cine stie).

PicKit 3 inca mai are 'bube' dar se lucreaza. Bravo lor!

http://www.microchip.com/forums/f15-tmode1-smode1.aspx

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări