bercioiu Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Pune ultima versiune de PK2DeviceFile in folderul unde este instala PicKit2 si iti vede 16F1937... PK2DeviceFile.rar Link spre comentariu
Seppy Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Intreadevar , am analizat si eu schema ,si am modificat divizorul de tensiune de pe care PIC-ul din programator citeste tensiunea de programare . Acum corespunde tensiunea masurata de PIC cu cea de pe terminalul de programare. Multumesc . Link spre comentariu
capabilu Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 Acelasi lucru am patit eu cu un pickit 2 de la @suky .S-a oprit din mers si nu-l mai recunoaste ( Pickit2 not found. Check USB ....)Am reprogramat Pic-ul aparent e OK dar in circuit nu merge Am dat peste un lucru ciudat, un PIC18F2550 care nou fiind, programat corect, nu vrea sa functioneze in circuit (mesaj Pickit2 not found). Circuitul e bun, cu alt PIC functioneaza perfect. Intr-un programator PIC-ul e aparent OK, il sterg, scriu, verific, nu da nici un mesaj de eroare, totusi in circuit nu functioneaza. L-am catalogat drept defect. Mi-au trecut prin mana zeci de microcontrolere, si Pic-uri si Atmel-uri dar n-am gasit niciunul defect din fabrica, mai ales cu un astfel de comportamant. A mai intalnit cineva vre-un caz asemanator, nu neaparat la acest tip de microcontroler? (nu ca mi-ar parea rau dupa el) Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2015 cu atmega am avut ceva probleme care le-am catalogat defect din fabrica( cumparate de noi la pretul de 6 lei)asa ca nu ma mira ca au fost busite Link spre comentariu
ardiles Postat Iunie 18, 2015 Partajează Postat Iunie 18, 2015 (editat) cu alt microcontroler, am avut experienta ca un montaj 100%functional de-a lungul timpului, software 100% testat sa dea kix cand am utilizat microcontroere de la chinezi si surpriza: aveau erori aleatorii... a trebuit refacut codul, in cele din urma am decis sa nu le mai utilizez si le-am aruncat...vreo 30buc... este topic pe aici pe elforum pe aceasta tema, topic unde mi-au sarit in cap destui useri cu greutate pe forum, mi-au transmis ca sunt eu cinestiecum.... la 18F2550 THT, posibilitati sunt multe... asta pentru ca are picioruse, se poate pune cu succes in soclu. se trosneste din diverse motive apoi se returneaza vanzatorului pe motiv ca... asa ca nu-i exclus sa-l returneze asa defect. sau mai este si varianta cealalta, gata trosnit... Editat Iunie 18, 2015 de ardiles Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 18, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2015 sunt satul de userii cu greutate , motiv pt care in ultimul sunt mai rar pe forum , mai rarut ca e mai dragut Link spre comentariu
Vezi Muti Postat Iunie 18, 2015 Partajează Postat Iunie 18, 2015 Foarte interesante parerile voastre referitoare la uC-uri defecte "din fabrica". Nu inteleg insa ceva: De ce nimeni nu publica macar o schema, un minim cod care a functionat incorect? Sa inteleg ca erorile sunt de genul 1+1=3 ? Sau cum? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 18, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2015 sau simplu nu puteam sa bag niciun hex in atmega 8 , bagat in montaj frigea ca naiba , scriu altul bag in montaj si functioneaza Link spre comentariu
ardiles Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 (editat) Petrica, iarasi incepi? mergi pe loganclub, sau ti-e rusine ca-ti citesc aia ineptiile...? aah, stai! acolo se blocheaza conturile. vezi ca si pe aici, iti spun din experienta. Editat Iunie 26, 2015 de ardiles Link spre comentariu
ion_vasile Postat August 15 Partajează Postat August 15 Buna ziua, Daca aveti disponibila arhiva de la acest programator ,v-as ruga sa o repostati.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
nel65 Postat August 15 Partajează Postat August 15 (editat) Cu asta lucrez eu ... pickit2.LAY6 si cu softul PICkitminus_installer_3_25_00 ,de aici ... http://kair.us/projects/pickitminus/index.html Editat August 15 de nel65 Link spre comentariu
ion_vasile Postat August 16 Partajează Postat August 16 (editat) Acum 16 ore, nel65 a spus: ICkitminus_inst Mii de multumiri stimate domn ! Poate aveti si fisierul hex pentru PIC18F2550 ? Am imprumutat cuiva programatorul si l-am primit inapoi defect. Editat August 16 de ion_vasile Link spre comentariu
nel65 Postat August 18 Partajează Postat August 18 dupa instalare PICkitminus_installer_3_25_00 , in program file > jaka > pickitminus-se afla hexul PK2V023200.hex de pus in PIC18F2550 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum