Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alta clona PicKit2

Postări Recomandate

Intreadevar , am analizat si eu schema ,si am modificat divizorul de tensiune de pe care PIC-ul din programator citeste tensiunea de programare .

Acum corespunde tensiunea masurata de PIC cu cea  de pe terminalul de programare.

Multumesc .

Link spre comentariu

Acelasi lucru am patit eu cu un pickit 2 de la @suky .S-a oprit din mers si nu-l mai recunoaste ( Pickit2 not found. Check USB ....)
Am reprogramat Pic-ul aparent e OK dar in circuit nu merge

Am dat peste un lucru ciudat, un PIC18F2550 care nou fiind, programat corect, nu vrea sa functioneze in circuit (mesaj Pickit2 not found). Circuitul e bun, cu alt PIC functioneaza perfect. Intr-un programator PIC-ul e aparent OK, il sterg, scriu, verific, nu da nici un mesaj de eroare, totusi in circuit nu functioneaza. L-am catalogat drept defect.
Mi-au trecut prin mana zeci de microcontrolere, si Pic-uri si Atmel-uri dar n-am gasit niciunul defect din fabrica, mai ales cu un astfel de comportamant. A mai intalnit cineva vre-un caz asemanator, nu neaparat la acest tip de microcontroler? (nu ca mi-ar parea rau dupa el)

Link spre comentariu

cu alt microcontroler, am avut experienta ca un montaj 100%functional de-a lungul timpului, software 100% testat sa dea kix cand am utilizat microcontroere de la chinezi si surpriza: aveau erori aleatorii... a trebuit refacut codul, in cele din urma am decis sa nu le mai utilizez si le-am aruncat...vreo 30buc...

este topic pe aici pe elforum pe aceasta tema, topic unde mi-au sarit in cap destui useri cu greutate pe forum, mi-au transmis ca sunt eu cinestiecum....

la 18F2550 THT, posibilitati sunt multe...

asta pentru ca are picioruse, se poate pune cu succes in soclu. se trosneste din diverse motive apoi se returneaza vanzatorului pe motiv ca... asa ca nu-i exclus sa-l returneze asa defect. sau mai este si varianta cealalta, gata trosnit...

Editat de ardiles
Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări