Vizitator costyn_man Postat Noiembrie 20, 2005 Partajează Postat Noiembrie 20, 2005 intr-un cd player care a fost legat gresit s-au carbonizat doua diode, pe schema scrie SB-DIODE CRS03-W, aveti idee ca as putea monta (inlocui) ? va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 SB-DIODE = Schottky barrier diodeCD Player... poate 1N5822 = o dioda schottky de 3A/40V... :smt001 Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 sint deacord cu tine dar cele doua diode erau pe remote si erau lipite direct pe placa, fara gauri, dupa distanta intre anod si katod nu erau de putere, 3A este destul de mult, CRS03-W nu am gasit nicaieri echivalente sau poate nu am stiut eu unde sa caut, multumesc de sugestie. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 In lipsa unor informatii referitoare la amplasarea/functionalitatea diodelor am cauta diode cu un curent cat mai mare la un volum mic si 1N5822 este o dioda clasica... Asa la curenti mai mici 0.1-1A alege orice dioda schottky gasesti... Sunt o multime de varianteBAT41-49, RB100A, 1N5817-5819... Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 multumesc, o sa caut ceva recomandat de tine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum