allez Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 salutare ...am o tensiune de 9v cc si as dori sa transform din cc in c.c. in c.a. 50 Hz intrebarea este ...acest montaj este capabil de asa ceva .... si daca da exista o formula de calcul a valorilor astfel incat sa rezulte frecventa dorita ? - la iesire nu am nevoie de un curent foarte mare doar pentre 2 led-uri sau mai bine zis vreau sa construiesc ceva de - se poate realiza acest circuit cu diode in loc de tranzistori ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 La al doilea link: nu poti inlocui tranzistorii cu diode. Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 la iesire nu am nevoie de un curent foarte mare doar pentre 2 led-uriLED-urile se alimenteaza cu tensiune continua. De ce vrei sa le alimentezi cu tensiune alternativa? Link spre comentariu
Mindware Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Probabil vrea sa faca un stroboscop ca in link. Multa bafta! E foarte usor ! Unde nu esti lamurit, intreaba. :bere: Link spre comentariu
allez Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 LED-urile se alimenteaza cu tensiune continua. De ce vrei sa le alimentezi cu tensiune alternativa? Pentru a rezulta licarituri succesive ale LED-urilor ... cum puteti vedea in link-ul 2 al primului meu post Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum