Vizitator criss53 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Va salut. se da un Dell XPS M1210 cu Intel Core Duo Processor T2400 (1.83GHz/667MHz FSB/2MB Cache),2x512 RAM DDR 2,HDD 80gb, video:256MB NVIDIA GeForce Go 7400 TurboCache cu o problema de incarcare a bateriei (mai este cineva pe forum cu aceeas problema si nu a primit nici un raspuns)-deci nu se stie rezolvare si o alta problema care tine de partea video. --imaginea se vede insa cu niste dungi verticale (in sistem si in bios la fel). Am incercat cu un monitor exterior si problema persista. consultand google.ro am inteles ca aceasta problema este recunoscuta de cei de la dell fiind destui cu aceasta problema. din cate am inteles problema vine de la dezlipirea chip-ului grafc. intrebarile sunt :- acest chip este lipit cu fludor la contacte sau cu lipici, fiind presat deoarece acesta are lipici in cele 4 colturi iar contactele facandu-se doar prin atingere? - se poate rezolva aceasta problema home? Astept pareri si solutii in aceasta problema daca se poate. Multumesc anticipat Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Duceti-l la un service autorizat Intuiesc ca a primit un soc mecanic de unde si ... Link spre comentariu
Vizitator criss53 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 da. insa problemele s-au intamplat la timp diferit.problema video este de ieri insa ce-a de incarcare cu cateva luni in urma(3 cred) Link spre comentariu
idm_luci Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Problema incarcarii poate fi pur si simplu de la acumulator , iar daca ai incercat cu un acumulator care stii sigur ca e bun si nu incarca atunci e din placa de baza ; dungile sunt 80% de la clasica "dezlipire" a GPU sau in cazul in care nu exista procesor grafic dedicat a NORTHBRIDGE-ului din diverse motive. Lipiciul de la colturi nu are nici o legatura cu functionarea , procesorul fiind lipit de placa de baza cu bilute de cositor BGA. Lipiciul sincer nu stiu care e rostul lui , eventual sa stie producatorul sau service-ul ca nu a fost umblat la el , nu toate au lipiciul respectiv.Il duci la un service si se rezolva.Nu iti recomand rezolvarea problemei video acasa deoarece mai mult ca sigur daca nu in distrugi , nu o sa tina decat foarte putin . NU RECOMAND VARIANTE YOUTUBE DE RELIPIRE sau REFLOW cu diferite metode . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum